27 januari

 
 
Jag vaknade upp hos Pontus och var dödssugen på pizza, jag som aldrig äter pizza. Vi var rätt bakis båda två men jag var så hungrig att jag mycket om och men släpade upp Pontus ur sängen och sen gick vi till pizzerian. När vi kom tillbaka hem till honom med pizzorna satte vi på den första filmen av Arne Dahls 5 filmer. Jag hade planerat denna bakisdag länge så jag var minst sagt nöjd att den blev av. Sen blev det kanske inte riktigt som jag tänkt mej men jag fick både pizzan och filmen, precis som jag planerat.
Senare den eftermiddagen fick jag ett sammanbrott och visste inte vad jag skulle göra. Allt var bara upp och ner. Jag hade varit van vid att vara ensam i flera månader och trivdes med det, plötsligt omgavs jag av människor igen och fort som tusan klarade jag plötsligt inte av att vara ensam. Det var såklart inte vara det som gjorde att jag spårade ur, men jag har ingen lust att gå in på det. Efter ett samtal med pappa åkte både jag och Pontus hem till mej. Han muntrade upp mej lite med choklad och nya filmer.
Vi packade också ihop alla mina paket oc hdet gjorde mej såklart på lite bättre humör. Som jag nämde igår krävdes det två ryggsäckar, en sportbag och en papperspåse för att få med allt.
 
När vi kom hem till mej tittade vi på en av filmerna vi köpte och jag började rota lite i mina paket.
 
 
Jag med en del av alla paket

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0