29 januari

 
När jag och Pontus vaknade började vi med en lugn förmiddag. Vi kollade på film och satt bara och myste i soffan. Några timmar senare började jag göra mej i ordning lite och sen lämnade vi huset. Vi tog sällskap till min mamma men sen skickade jag hem honom och gick in till mamma för att äta middag, schyssta klubben lixom. Mamma frågade ut mej massor om Pontus och vad vi sysslar med och så vidare så tillslut kunde jag inte låta bli att sakna honom lite. Vid ett pra tillfälle under kvällen ringde jag honom och kollade vad han gjorde och passade på att slå in ytterligare en taskig smäll. Jag minns inte riktigt vad jag sa men på ett eller annat sätt lyckades jag övertala honom att komma tillbaka hela vägen.  Stackarn.
Det är ungerfär en timme mellan oss och han hade redan åkt den ena streckan och då ringer jag och vill att han ska göra hela resan en gång till, men denna gång senare på kvällen då allt tar ännu lite längre tid. Han verkade i och för sej inte ha något emot det för det var väldigt lätt att få honom att genomföra det hela. I samm veva ringde dessutom min pappa för att kolla hur det var med mej efter mitt tidigare utbrott. Han ville också passa på att säga att han tänkte lämna mej ensam och undrade om det var okej med tanke på det inträffade. Det var en himla tur att Pontus var på väg tillbaka kan man säga.
Pontus kom först förbi min mamma och satt och var trevlig en stund och sen tog vi en promenad tillbaka till min pappa. Först gick vi förbi en videobutik för att kolla om sista Twilightfilmen hade kommit ut, men det hade den inte så jag laddade ner den när vi kom hem istället. Jag tycker att den var rätt dålig men jag är glad att jag såg den i alla fall.
Mycket mer än så hände väl inte denna tisdag i slutet av januari.
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0