23 februari

Hej
 
Det är lite knackligt med bloggandet nu, jag är ju rätt ovan kan man säga. Jag avslutade precis ett samtal på Skype och då kom jag på att jag inte bloggat på hela dagen.
Jag vaknade i alla fall i morse och hade sjukt ont i halsen så hela dagen har jag suttit vid datorn och kollat på Pretty little liars och .. tja det är faktiskt i stort sett det enda jag kommer ihåg.
Men jag har faktiskt gjort lite vettiga saker också. Det är nämligen så att jag inte har en susning om vad jag ska göra till hösten och då har jag ändå funderat en hel del. Tillslut har jag nu kommit fram till att det kanske är en bra idé att plugga något så jag har kollat upp lite kurser och sen hur man söker och när man söker. Jag har också funderat lite på vad jag ska göra i sommar och räknat lite på det. Jag hoppas att allt går ihop, fast känner jag mej själv rätt gör det ju aldrig det. Jag har alltid gigantiska förväntningar och sen faller allt pladask. Förhoppningsvis har jag tur med mej denna gång... undrar hur många gånger jag har sagt just den meningen.
 
Hoppas ni har haft en bra dag
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0