1 februari

 
Jag hade redan varit en vecka i Sverige och hela veckan hade jag varit sjuk då det hade inte blivit någon träning och faktiskt knappt något annat gjort heller. Jag och Pontus spenderade mycket tid tillsammans och ja.. en del shopping hade jag ju hunnit med också.
Fredagen den 1:a februari bestämde jag mej för att överraska Pontus lite. Jag sa åt honom att möta mej på Söder vid 5-tiden och ungefär så blev det. Jag tog med honom till en av mina favoritplatser vid den tiden på fredagar - Hellströms.
Vanligtvis är Hellströms inte riktigt min grej men varje fredag har dom riktigt bra tacobuffé  Vi käkde och snackade och efter att vi hade käkat började vi beställa lite starkare drycker. När klockan var runt 19.00 gick vi vidare till Sweden hof, som numera heter Harrys. Där blev det goda drinkar och efter någon timme kom Melissa och gjorde oss sällskap. Senare kom Linnea och även Jennifer tittade förbi.
När jag och Pontus började tröttna på att sitta där bestämde vi oss för att gå vidare och hamnade då på Jameson. Egentligen skulle vi någonannanstans men vi hittade inte så vi hamnade där istället. Jennifer hade gått hem och istället kom 2 andra förbi. Vi blev inte kvar så länge på Jameson utan fortsatte istället kvällen vidare till Medusa.
När klockan slog 3 och Medusa stängde har jag ingen aning om i vilket läge jag var men eftersom jag inte kommer ihåg så mycket antar jag att det var på sin plats att jag åkte hem. Jag och Pontus åkte hem till  mej och efter det.. tja det vette fan.
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: P L A Y E - fejkad blond!

fin du är :)

2013-02-27 @ 19:17:22
URL: http://playe.blogg.se

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0