30 januari

 
Dag 5 vaknade jag och Pontus upp i min säng. Han skulle nog egentligen åkt och jobbat men jag tror att han bytte ut sitt pass mot ett helgpass. Vi tog sovmorgon och sen såg jag mitt golde opportunity att få shoppa lite mer. Först åkte vi iväg till Barkaby outleten. Där hittade vi inte ett smack över huvud taget så istället åkte vi vidare till Jakans centrum, där hittade vi desto mer.. eller i alla fall jag.
Pontus fick vara en vandrade klädhängare och hittade grejer som aldrig förr. När jag säger att man tillslut inte kunde se Pontus under alla kläder som han bar på är det faktiskt ingen överdrift. Hela han var täckt av kläder. Jag gick runt där som en riktigt vidrig flickvän och slängde kläder över honom och han gick trumpet efter och försökte hålla koll på allt. Jag tror att jag fick en hel del sura blickar från folk runt omkring och tro mej jag brydde mej. Jag kände mej fasktiskt taskig för jag är inte den typen av tjej som behandlar min kille som en hund och det såg verkligen ut som det där. Men sanningen är att Pontus inte ville ge mej något när jag sa att jag kunde hålla. Som tur är, för hans del, är jag även extremt snabb i provhytten. Med tanke på det berg av kläder jag skulle prova borde det tagit i alla fall en timme för en "vanlig" tjej. För mej gick det betydligt fortare.
Jag köpte en del och nöjd och glad trippade vi därifrån för att käka lite.
 
När vi skulle hem skickade jag hem Pontus till sej igen. Jag skulle ha middag med pappa och Pontus fick såklart inte vara med
Jag och pappa käkade och snackade i några timmar och sen tog jag en lugn kväll för mej själv tillsammans med min älskade DVD.
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0