Veckans sista 5,5 kilometare

Jag har förmodligen fått inflammation i smalbenen igen. Jag får det hyfsat ofta i vissa perioder. Det har nog mycket att göra med att jag har såna problem med ryggen och fötterna.
 
På grund av det tog jag det lugnt idag när jag skulle köra min 5,5 kilometare. Reglerna är faktiskt inte att jag måste springa varje gång. Reglerna är att jag ska ta mej så många steg som står angivet för dagen. Eftersom jag inte har en stegräknare har jag gjort om det till kilometer. Det är enklare att hålla koll på och passar mej bra med dom sakerna jag har. Om jag går, springer eller powewalkar spelar ingen roll. Om jag har inflammation i smalbenen ska jag skälvklart ta det lugnt.
Som tur var, lyssnade jag för en gång skull på min kropp och gjorde det. Tack vare det har jag faktiskt inte så himla ont i benen nu och förhoppningsvis är jag riktigt laddad på måndag för då är det dags för 6000 meter.
 
Här är dagens insats, som till och med blev ber än 5,5 kilometer.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0