Lördag

Hej
 
Hoppas ni alla har haft en bra lördag. Själv har jag tagit tillfället i akt att vila ut ordentligt. Så trött som jag har varit på sista tiden. Usch det har varit riktigt synd om mej. Jag har jobbat hårt och framför allt många timmar. Det har inte blivit mycket fritid för min del.
 
I torsdags var det en helt sjuk dag för mej. Eftersom vi var lediga, passade jag på att ta en ordentlig sovmorgon. Sen gick vi ut på stan och var ute länge. När vi kom hem chillade vi i soffan och kollade på en rulle. Jag deckade mitt i allt och vaknade typ 1 timme senare. Jag var arg som ett bi när jag vaknade, eftersom all vila skulle vara förgäves. När jag sover en timme mitt på dagen kan jag aldrig sova på natten. Faktum är att jag utan problem är vaken en hel natt om jag sover endast en timme på dagen. Jag trodde inte att jag skulle somna men tydligen har jag varit så slut på sista tiden, att jag somnade på en gång när jag la mej i sängen. Det är helt sjukt! Jag har nog aldrig riktigt varit med om det.
Så.. man vet att issa är riktigt slutkörd om hon kan ta sovmorgon, en timmes nap och ändå somna vid 22.00.
 
Och på tal om trött. Igår fick jag vara med om en sån där sjuk pryl igen. Vi var hemma och tog det lugnt, kollade på en rulle och när vi skulle sätta igång nästa började jag känna mej riktigt trött. Sen började jag somna gång på gång på gång och tillslut sket vi i filmen och gick och la oss. Jag trodde att klockan var 00.30 då. Kollade på klockan och såg att den var 22.30. Alltså det är en så skum känsla att jag knappt kan beskriva den. Jag som alltid varit en nattuggla, somnat sent jämt och dessutom ofta partat till 4.00 och senare på fredagar. Jag som aldrig deckat tidigt på frdagar, deckar plötsligt innan 23.00. Till och med innan 22.00 egentligen. Det är helt crazy. Men antar att det är livet för en som går upp vid 05.00 på vardagar.
 
Idag har jag alltså inte gjort så mycket. Jag sov ut ordentligt, snackade ganska länge på telefon med pappsen och sen ännu längre med mami direkt efter. Sen stack vi iväg till gymmet så jag kunde köra veckans sista 5,5 kilometare.
Planen var att vi skulle till stan för att fixa nya jobbpjucks till mej, men jag kände redan när jag klev upp idag att det var en dålig dag för stan och en bra dag för att chilla. Tänkt och gjort. Resten av dagen har vi bara tagit det lugnt, käkat middag och kollat på Gladiatorerna.
 
Min kropp älskar mej just nu kan jag säga.  Mycket sömn, motion och god mat.
 
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0