Söndag

Hej

Det är söndag och jag har min första och sista lediga dag denna vecka. Sen om den är så ledig vet jag inte. Det händer nämligen lite grejer som jag inte har nämnt än. Jag ville inte säga något förrän allt var klart och det är det nu äntligen.  Good news people! Vi har sagt upp vårt rum i vårat äckliga lilla kollektiv (för 3 månader sen) och imorgon flyttar vi äntligen till egen lägenhet. Den ligger supercentralt och är ganska stor. Dessutom kostar den inte svinmycket. Det känns hur gött som helst!!  Så ja.. idag blir det lite chill först, herregud jag måste ju få vila lite. Sen blir det flyttstädning och packning.

Imorgon är det dags att gå tillbaka till jobbet igen. Det är ganska skönt att priden är över. Jag har jobbat ganska mycket faktiskt. Sammanlagt har jag jobbat ca 32 timmar på bara priden. Onsdag, torsdag och fredag har jag ju även jobbat min normala arbetsdag först på 8 timmar. Men det är ju ganska perfekt nu när det snart är dags för semester.
 
Ett av några prideflak som åkte förbi packat med glada människor.
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0