Lördag

Hej

Eller tja, det är väl mer godmorgon för min del. Jag vaknade för en liten stund sen och det är alltid samma ångest för mej att vakna eftersom jag alltid vaknar ganska sent. Jag är helt enkelt en för trött människa.  Jag är i alla fall uppe nu, snubben ligger fortfarande och sover så idag är jag i alla fall inte sämst.  Men ärligt talat fattar jag inte riktigt hur jag ska palla upp för att jobba på måndag. Som tur är börjar jag 10.00 och det är ju ganska sent för att börja jobba. Dom flesta börjar ju 2 timmar innan mej. Men ärligt talat kommer det bli svårt att komma upp till och med då.  Jag får försöka göra något åt det nu under helgen.

Det som står på schemat idag är i alla fall att kolla lite jobb, träna, städa och packa upp. Det skulle vara kul att ta en liten tur på stan också, se lite människor och så men vi får väl se. Ikväll kommer hyresvärden förbi också och sen blir det nog en lugn och mysig kväll. Nepp, inge mer drickande på ett tag.

Ha en bra lördag
 
 



Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0