Paradise hotel 2013


Såg precis finalen av paradise hotel. Det är faktiskt första gången jag ser en hel säsong av programmet så tänkte väl utvärdera lite. Alla andra har ju sagt vad dom tycker så nu tänkte jag också göra det.  Tänkte dessutom fixa en egen bild men det blev så himla jobbigt eftersom bilderna för små och hade för dålig kvalitet så lånade en direkt från google istället.

Först och främst så vann ju Jeppe och Aina. Det har väl ingen missat. Att Aina vann var yaaaay men att Jeppe vann gillade jag inte alls. Sen jag såg honom första gången tänkte jag blä vilken ful kille hur har han lyckats komma med i programmet, jag trodde att man var tvungen att vara snygg för att få vara med. Sen när han började snacka tänkte jag blä vilken vidrig människa. Han ser sej själv som en Gud, han borde skaffa en spegel. Sen blev han ju bara värre och värre för varje avsnitt som gick. Jag förstår att killar ser honom som en kung. Wow han kommer in, har sex med folk åt höger och vänster, leker med folks känslor, festar och har kul, gör som han vill och vinner hela klabbet.
Jag förstår också varför tjejer ser honom som ett svin - vi tänker ju oftast precis tvärt om.
Hade han kommit dit och varit ärlig och känslosam hela vägen hade han varit en värdig vinnare. Jag håller inte med om det heller. Det är ju faktiskt ett spel så att folk tycker att man ska komma in och vara gullig och respektera allt och alla är ju bara konstigt. Man har olika taktiker för att vinna ett spel precis som när man spelar schack eller poker.
Sen gilljade ju inte jag Jeppe för att jag tyckte att han var ett stort svin i allmänhet. Men att han spelade spelet hårt borde egentligen ingen klaga på. Man åker väl inte dit för att gå på blinddate (?)
Men jag gillade inte hans attityd, hans sätt att behandla människor på, hans sätt att vara, hans sätt att snacka. Usch jag tyckte bara att hela han var äcklig.
 
Aina däremot. Henne gillade jag på en gång när jag såg henne. Hon fick mitt hjärta när hon öppnade munnen och sa: Jag är ganska... vad heter det .... naiv.
Sen fortsatte hon att vara sådär charmig hela säsongen. Hon är en av få som faktiskt gav mej en riktigt varm känsla i kroppen. Hon känns äkta på något sätt, mysig, omtänktsam och gullig. Hon visade alltid vad hon kände och hoppade runt hej vilt mellan partners. Jag tycker att hon hade en av dom absolut svåraste platserna på hotellet. Tex Anja och Samir gled ju bara rakt igenom och valde varandra hela tiden. Det kändes som att Aina aldrig riktigt hade en partner. Och att hon ändå vann hela klabbet är ju rätt coolt. Sen att hon kanske borde slängt kulan istället för att stå och se glad och mallig ut är väl en annan historia. Hon litade på Jeppe så sjukt mycket och trodde verkligen att han skulle dela pengarna med henne men nej, jan går hellre hem med 50 000 kronor mindre än att ge henne en slant. Det är verkligen att vara falsk in i det sista. Man kan bara hoppas att han får käka upp det ett bra tag framöver.
 
Här är i alla fall mina favoritdeltagare. Dom har varit allmänt sköna, bjudit på sej själva och verkat var rätt ärliga och mysiga som personer. Dom borde fått 100 000 var
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0