Måndag

Hej

Som vanligt är det ganska irriterande att vaknade vid 11 en solig måndag. Men sånt är livet för en person s
i stort sett aldrig kan somna på söndagar. När jag börjar jobba tidigt på måndagar är det klart att jag tar mej upp, men om en vanlig människa som sover normalt är trött så är det ingenting emot vad jag är. Sen är jag trött heeeela dagen och lagom tills att jag ska gå och lägga mej blir jag pigg igen. Tar jag en halvtimmes nap på dagen kan jag hålla mej vaken hela natten. Jag tror att jag somnade vid 4 i morse men jag är inte helt säker. Eftersom jag är vaken på nätterna så ofta har jag ganska lätt för att räkna ut vad klockan är. Jag kollade på klockan sista gången 01.24 och sen tog det en satans tid innan jag somnade så jag uppskattar att klockan var ungefär 3.30. Förstår ni hur jag har det?!

Idag händer det i alla fall lite. Jag ska alldeles strax till gymmet för pw. Jag har inte ätit någon frulle och tanken är ju att jag ska göra det efter, men det kommer bli så sent så det blir förmodligen lurre istället. Eller kanske en blandning igen.
Sen ska jag sätta igång och packa för imorgon åker jag till Sverige.   

Ser fram emot lite miljöombyte.
 
Hoppas ni får en fin måndag 
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0