Fredag

Hej

Fredag igen. Jösses vad veckorna går fort. Något säger mej att 2014 kommer gå lite snabbare än alla andra år. Så som tiden springer på nu känns det inte speciellt förvånande om vi firar jul om en månad igen.
 
 
Hur som helst.. vad händer i dag då?
Jag var ute en sväng igår så jag är lite trött i dag. Träningsvärken biter sej fast i dom flesta delarna av kroppen fortfarande. Idag är det framför allt magen och axeln som svider. Träningsvärk i magen är det bästa jag vet, synd att det händer så sällan. Men att axeln gör ont tror jag snarare är en belastningsskada eller överansträngning mer än träningsvärk.
Vad jag ska göra först är väl i alla fall att äta något. Sen igår har jag varit otroligt dålig på att äta. Igår åt jag lite makaroner och en korv och sen fick killen tvinga i mej mat på kvällen genom att bjuda ut mej. Idag är det likadant. Jag vandrar runt i lägenheten och tänker att jag borde äta något men jag vet inte vad och vips är hungern borta och sen kommer den tillbaka ett tag senare men då orkar jag inta tag i det. Usch vad jobbigt. Tror faktiskt att jag ska springa ner till kiwi och köpa en liten pizza och slänga in i ugnen bara.
Resten av dagen blir väl lugn och mysig. Ikväll åker killen till Sverige och mamma skulle eventuellt komma hit och hälsa på men vi får se hur det blir.
 
Hoppas ni får en fin fredag i alla fall
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0