Att vara en kanin en stund

Usch vad jag är uttråkad nu! Det här suger såå många tusen gånger om. Jag vill göra något men vet inte vad. Jag orkar typ inte fundera ut vad jag ska göra och dom stunderna då jag bara råkar komma på något att göra orkar jag inte ta mej för det. Så tänker jag att jag gör det snart och så sitter jag och glor rakt fram ett tag och sen konstaterar jag att jag inte vet vad jag ska göra och sen strax efter det inser jag att jag inte orkar göra något.
 
Jag är hungrig men orkar inte göra något åt det. Jag borde städa men orkar inte det heller. Sen har jag ju gym kvar och det orkar jag inte heller. Lite senare ska jag kanske träffa en kompis, det vill säga om jag orkar.
 
Herregud vad eländigt allting är nu plötsligt.
 
Jag har lite viktiga grejer jag kan pyssla med faktiskt och sen finns det väl en hel del annat jag kan göra också som typ städa Tarzans bur lite.. men jag orkar inte göra något utav det. Och tiden bara går. För en stund nu så önskar jag faktiskt att jag skulle kunna byta plats med Tarzan. Han kunde sitta här i soffan och vara uttråkad och jag skulle kunna sitta i hans bur och knapra på ett äpple, käka lite hö, slicka på en saltsten, skita för skojs skulle och skutta runt ett varv för att sen glömma bort vad jag precis gjorde och sen börja om allt igen. Hans liv är bar för underbart ibland!
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0