Inredning

Nu sitter jag och kollar inredning för fullt. Herregud säger jag bara. Det är inte lätt att inreda sin första lya år 2014. Det finns såååå himla mycket möbler att köpa och jag fattar knappt skillnaden.
Åtminstone vet jag ungefär vad det är jag vill. Jag tror att det är den bästa vägen att gå - se framför dej vad du vill ha och försök sen att hitta något liknande, istället för att först gå in på diverse olika hemsidor och frestas av allt och sen vet man varken in eller ut tillslut. Sånt kan nog lätt sluta med att man köper lite av varje och lätt samma sak flera gånger om, i alla fall tror jag att det skulle bli så för mej.

Som tur är har jag ju inte så många rum att inreda. Badrummet är redan perfekt som det är tycker jag. Kanske att man kan lägga till några småsaker så småningom. Det stora projektet heter sovrummet. Jag äger, tydligen, ett livsverk i kläder, skor, smink, smycken och väskor. Jag visste att det var en del (hallå, jag har bott i två villor fram tills nu) men att det var såhär mycket hade jag nog inte koll på ... lögn, jag hade full koll jag vill bara hitta något att skylla på nu när mina grejer inte är i närheten av att få plats.
 
Jag håller på och snickrar på alla möjliga idéer för att få in mina kläder. Det har till och med gått så långt som att jag har tänkt köpa en byrå och ha som arbetsbänk i köket, fast egentligen är det en byrå överfylld med mina kläder. Jaa, ni hör ju. Detta är mission impossible.
 
Men helt ärligt så tror jag faktiskt att det här kommer bli skitbra sen när det väl är klart.
Här är en byrå som jag kollat lite på. Den är lixom lagom snygg och skulle passa bra i sovrummet. Jag har kollat på lite fler grejer, får väl se vad det blir tillslut.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0