Uggs

 
 
Det vimlar av snygga skor nu, boots och klackar. Personligen känner jag att det är fel tid att köpa klackar nu men känner jag mej själv rätt kommer det inte att spela någon roll när jag hittar ett par jag gillar.

Vad jag däremot skulle behöva köpa för en gång skull, är ett par nya uggs. Jag gillar uggs som har supermycket ludd, gärna så det går upp lite över kanten och syns. Det ska verkligen synas hur sköna dom är. På dom bruna ser man lite hur jag menar. Fast jag villa att det ska sitta lite mer tight.
Jepp, ett par uggs skulle jag behöva. Förra vintern, det borde varit vintern 2011-2012 (vintern 2012-2013 var jag ju i Spanien hela säsongen) hade jag ett par svarta uggs från Canada snow. 
Jag har fått slänga dom nu. Dom höll inte mer än en säsong. Skitdåligt för ett par skor som ändå kostade 1200 spänn. Jag har även köpt ett par uggs från eurosko, tror jag, och dom var ta mej tusan både billigare och bättre.  Tror jag ska försöka hitta ett par bruna i år, och nix pix till Canada snow.
 
Uggsen på bilden är från Shepherd och finns på Nelly för en hyfsat hygglig slant.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0