Måndag

Hej

Så var det ny vecka igen. Jag vet att jag tjatar, men herre vad fort det går. Nu dröjer det inte länge innan vi är mitt uppe i en lång och vidrig vinter.  Positivt tänkande haha.
 
Idag är väl tanken att jag ska kolla fler jobb. Jag har sökt hur mång som helst men det är baskemej ingen som hör av sej. Alla säger bara att dom har registrerat min sökan och kommer att höra av sej. Jag fortsätter att hiva ut sökningar och hoppas väl på napp så småningom. Intervjun jag var på i torsdags .. jaa vad säger man om den? hehe. Han som höll i intervjuerna skulle gå igenom allt under helgen och sen höra av sej. Vi får väl se hur det blir med det.
 
För övrigt ska jag väl gå till gymmet senare ikväll. Snubben kommer tillbaka från Stockholm också så ska väl sticka iväg och möta honom för att hjälpa honom bära grejer när han kommer hit till Oslo. Sen kommer hyresvärden och ska kräva in skatten också  Med andra ord, hyran ska betalas haha.  Det blir en fullspäckad kväll ikväll och det känns som att jag måste planera det hela lite. Det kanske inte är det smartaste att gå och träna och sen träffa snubben för att hjälpa till att bära grejer när man har en träningsväska att släpa på.  Hmm.. får tänka ut något smart.
 
Ha en bra måndag people
 
 
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0