Lördag

Hej

Det är lördag och jag sov ca. 5 timmar i natt. Jag vet inte vad det är med mej men jag sover nästan ingenting längre. När jag väl har somnat blir det ibland väldigt många timmar men när jag inte kan sova är jag plötsligt vaken hur många timmar som helst.
Inte hälsosamt, men vad gör man då? Jag har ju haft sömnproblem så länge jag kan minnas. Kolla upp mina väldigt tidiga inlägg så ser ni att det står att jag inte kan sova rätt ofta.  Jag brukade blogga på nätterna när jag inte kunde sova.
Idag blir det i alla fall en tripp till gymmet. Jag sket i det igår, inte bra. Jag satt i soffan och ba: nej jag vill inte gå ut, inte söka jobb, inte gå någonstans, bara ligga här. Några timmar senare tänkte jag att jag skulle gå till gymmet. Jag hade bestämt mej för en timmes motion bara. Jag ställde mej upp, gick ett varv i rummet och ba: nej, jag vill inte. Sen la jag mej i soffan igen.
 
Ni får inte tro att jag inte kan pusha mej själv. Jag skulle nog säga att jag tvingar mej iväg till gymmet 2 av 3 gånger när jag går dit. Så kul tycker jag inte att det är att gymma egentligen. Det är rätt okej när jag väl är där dom dagarna det går bra, men det finns massa andra träningsformer som jag föredrar framför att gå till gymmet. Men oftast älskar jag att dra i allt man kan dra i när jag väl kommit dit.
 
Så ja.. planen är gym i alla fall. Jag ska försöka leta lite jobb på nätet också, annars blir det nog en myslördag bara.
 
Hoppas ni får en bra dag
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0