Biker jacket

Ja tycker att den här jackan är sååå snygg och jag kan försäkra alla om att jag var en av dom första bloggerskorna som hittade den. Nu känns det nästan löjligt att köpa den, eftersom var och varannan känd bloggerska har den.
 

Jag har av någon konstig anledning inte bloggat om den tidigare. Jag gillar ju Chiquelles skinnjackor, och kläder med för den delen. Det har väl helt enkelt inte blivit av i samband med att alla plötsligt dök upp som ägare av denna snygga jacka. Och jag säger som många andra, den är snyggare i verkligheten än på denna modell. Jag är faktiskt inget fan av stängda skinnjackor. Jag tror att det är där dom misslyckades lite med dessa bilder.
 
Här är varför jag vet att jag var en av dom första som hittade denna jacka: För väldigt länge sen beställde jag lite kläder från Chiquelle, balad annat en riktigt snygg brun/beige skinnjacka. Jag var sååå nöjd att jag sen dess har haft koll på sidan efter mer och plötsligt dök jackan upp.
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0