Tillbakablick

Hej
 
Jag hoppas att ni har haft en bra helg hittills. Själv har jag haft en helt suverän helg och några riktigt nice dagar.
Jag tänkte ta en stund nu och se tillbaka på dagarna som gått.
Till att börja med bokade jag den 28:e april en biljett hem. Jepp så sorgligt är det. Nu är mitt härliga äventyr här i Spanien snart över. Det känns skittrist att komma tillbaka till Sverige, speciellt eftersom jag inte har en susning om vad jag ska göra härnäst. Jag behöver ju jobba såklart och för en bartender är det riktigt illa att försöka söka jobb i maj. Barer rekryterar oftast inför sommaren redan i april. Men men, jag får göra så gott jag kan. Men nu vill jag inte tänka allt för mycket på det. Jag måste försöka njuta här trots att jag snart ska hem.
 
Den 28:e började min dag med regn. Det var inte alls kul, eftersom det hade regnat i flera dagar. Jag tog mej i alla fall upp och medan Pontus låg med huvudvärk och ont i halsen i sängen stack jag iväg för 2 timmars träning på gymmet. Visst! grymt va!  När jag kom hem storstädade vi hela huset och efter det var jag så slut att jag skickade iväg Pontus för att köpa en flarra vin. När han kom tillbaka käkade vi och sen fick Pontus sticka iväg och köpa en flaska sprite, eftersom vinet han hade köpt smakade fruktansvärt. Det roliga var att han drog ut på det så länge han kunde och som bestraffning började det, 5 minuter efter att han hade åkt hemifrån, att regna. Det regnade och regnade och för varje minut som gick blev det lite värre. Sen började det blåsa något fruktansvärt.
Men som den schysta partnern jag är satt jag ute och led för att han skulle slippa se mej genom fönstret inlindad i en skön filt när han kom hem dyngsur och kall. Det var i alla fall riktigt kul att det blev sådan storm precis då. Men även om det var storm satt vi faktiskt ute på vår uteplats istället för inomhus. Vi spelade kort, drack lite vin och sen rundade vi av inte alltför sent.
 
Den 29:e har jag berättat om i ett eget litet inlägg. Det var en varm och skön dag som vi använde till att slappa vid poolen och sen gymmade vi senare på kvällen.
 
Den 30:e bestämde vi oss för att ta en paus från solen, eftersom jag kvällen innan hade märkt att jag bränt hela ryggen. Men istället för att bara sitta hemma gick vi iväg till Shannon för att spela biljard och käka lite lunch. Sen bestämde vi oss för att fira lite Valborg med varsin drink. Sen blev det visserligen två till innan vi gick hem igen. När vi kom hem slappade vi lite i sista solen och sen satt vi uppe på taket hela kvällen och bara snackade i sällskap av några cider. Supermysigt!
 
Den 1:a vaknade jag vid rätt bra tid och släpade iväg en lite tröttare Pontus till poolen igen. Vi låg där i några timmar och sen bestämde vi oss för att sticka iväg och köpa några saker för att laga tacos. Vi blev rätt snabbt varse om att allt var stängt och mitt humör dog på en sekund. Jag hade ingen lust att gå hem heller så istället för att gå hem tog vi en jättelång promenad och hamnade slutligen på en italiensk - indisk restaurang. Det var såklart inte lika bra som tacos med det var rätt bra ändå. När vi kom hem slog vi igång en film och sen slocknade jag plötsligt.
 
Den 2:a började vi på gymmet och efter det ville jag springa runt lite i affärer för att leta efter lite nya träningskläder. Det resulterade i ett snyggt linne från Adidas och sen fick jag användning för mitt presentkort i Habaneras. Jag kom hem med en full påse med massa fina sommartoppar från Zara. Bäst av allt var att det var så billigt så att fylla påsen var inga problem och ändå blev det nästan gratis.   Till min stora lycka fixade vi istället tacos denna dag och sen såg vi klart på vår långa film innan vi somnade. Vid 4.00 vaknade jag plötsligt och kunde inte somna om så det blev en väldigt intressant natt.
 
Den 3:e stack vi iväg till Europas största shoppingcentrum - Zenia boulevard. Det var hur häftigt som helst så det tänker jag definitivt ta i ett eget inlägg.
 
Sådär. Nu sitter jag här, den 4:e maj och snart ska jag och Pontus sticka iväg för att fixa vår egna lilla grill-/poolfest.  Solen står fortfarande ganska högt och det finns inte ett enda moln så det blir nog en bra kväll.
 
Hoppas ni har haft några nästan lika bra dagar som jag har
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0