16 mars

Hej
 
Igår kväll blev det rätt sent. Vi käkade tacos och kollade på film och plötsligt var klockan 2.00 och sen hade jag svårt att somna så plötsligt var klockan 4.00. På grund av det sov jag ända till 11.00 idag och sen började jag min dag med att besvara trista kommenater på youtube. Jag får mängder av kommentarer på youtube och dom flesta idiotiska kommentarerna bryr jag mej verkligen inte om men ibland känner jag bara att jag vill stampa ner foten och ba: Nej nu är det fan nog, DU ska hålla käften inte jag.
Oftast leder det ingen vart såklart, men det känns bra att man vågar svara upp mot folk istället för att sitta och säga att man inte bryr sej för det gör man, någonstans innerst inne tar man alltid åt sej lite av exakt allt folk säger - gott som ont.
 
Men men, det var väl en halvtrist start kan man säga men nu är det dags att vända det. Strax ska jag fixa ihop en rätt ordentlig frulle och sen släpa iväg Pontus till gymmet. Jag har dock en sån fruktansvärd träningsvärk efter body combaten i förrgår men det får gå ändå. Gymmet stänger 14.00 så vi får väl se hur långt vi hinner.
 
Idag är det väldigt molnigt så jag har ingen aning om hur resten av dagen kommer se ut men kanske blir det lite städning här.
 
Hoppas ni får en bra lördag
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0