Brorsans student

Igår var jag och la familia nere i Småland för att fira min lillebrorsas student. Han gick i plugget i Eksjö så igår morse vid 7.30 packade jag, pappa och Pontus in oss i bilen och åkte ner.
Först hade dom utspring vid 13.00. Det var ett rätt skumt utspring. Alla sprang samtidigt och ställde sej i en stor klump och hoppade och skrek.
Jag minns att när jag sprang ut för 2 år sen ropade dom upp klass för klass och sen sprang man ut från skolan och längs med en bana som var inramad. Det var verkligen ett utspring kan man säga. Det började med en nerförsbacke och sen sprang man en liten bit till och sen var banan slut. Men det här var helt annorlunda. Alla sprang ut ur skolan och sen stod dom och hoppade och skrek ett tag innan allas familjer fick släppas in i klungan.
 
Vi träffade brorsan en stund och sen gick vi iväg till torget för att se dom komma åkande på ett flak. När vi hade stått där ett tag gick vi och satte oss på en uteservering och tog något att dricka tills vi skulle iväg till restaurangen.
Vid ´15.00 käkade vi tidig middag tillsammans med brorsans flickväns familj på en asiatisk restaurang. Dom flesta av oss käkade mongolian bbq. As nice!  
Efter det tog jag och Pontus en sväng i stan medan alla andra tömde brorsans lägenhet. Sen bar det av tillbaka till Stockholm igen.
 
Jag hade aldrig varit i Eksjö tidigare så det var jättekul att komma dit och se hur det ser ut. Riktigt mysig liten stad måste jag säga. Och shit vad tur vi hade med vädret!
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0