Det närmar sej

Det var inte länge sen jag tog det lugnt med allt och sa; aa men vafan chilla, det är 2 månader kvar.
 
Vart tog augusti vägen?
Det är redan 6.e september och sanart går vi upp på tvåsiffrigt.
Då vet jag att det börjar närma sej ordentligt och jag börjar nästan bli lite nervös.. eller så är det bara ångesten som kommer krypande. Det irriterar mej att jag aldrig riktigt trivts här och nu plötsligt när jag äntligen får åka iväg, då bestämmer jag mej för att det finns mycket jag kommer sakna. Eller egentligen är det inte så mycket, det är mina vänner - men det är ju mycket för mej.
Det är klart att det finns en viss rädsla att man ska bli heelt bortglömd, men någonstans säger mitt sunda förnuft att det är möjligt att jag är bortglömd så länge jag är borta, men visst tusan finns dom väl där när jag kommer hem. Det är ju inte en liten semester på 1 vecka jag ska på. Hade vi snackat om 1 vecka hade det här varit löjligt.
Just nu sitter jag i alla fall och kolla flygbiljetter. Det är heeelt otroligt vad dyra dom är! Jag fattar inte hur dom kan vara det. Jag vill ha en enkelbiljett i slutet av september, och det vill dom ha 2000-4000 spänn för. Det är ju sjukt! Jag betalade 3000 i juli när jag åkte tur och retur i högsäsong.
Folk vill väl bort från kylan.. men fan inte i september. Man tar väl första bästa plan till Thailand i typ december/januari, när man är förbaskat trött på kylan, inte innan den ens har kommit igång. Jag fattar ingenting jag.
 
Vad gäller min spanskakurs så har jag hittat en jättebra nu.  390 euro i månaden är ju inget att snacka om ens, billigt billigt billigt  Nu återstår det bara att dom ska säga att det är fullbokat till typ 1:a januari. Min vanliga otur lär ju kirra det alldeles utmärkt.
Ja.. så så rullar det på här. Jag försöker slita ihop några sista slantar för att få det hela att gå ihop så länge som möjligt om jag inte får ett jobb där borta. Jag förväntar mej inte direkt att få det så det handlar om att leva snålt om jag vill bli kvar längre än 3 månader.
Tyvärr funkar det inte lika bra att leva snålt här hemma. Kosingen drar som sjutton och det går långsamt att dra tillbaka dom.
 
Jag försöker spendera så mycket tid som möjligt med mina vänner och vad i Stockholm kostar inte ett öre att hitta på, men som samtidigt ger lite glitter åt vänskapen? Inte mycket alltså. Därför gillar jag biljard, det kostar bara 20 pix i timmen och det har till och med jag råd med.  
 
Så, nu har ni återigen fått en liten update om läget kring min flytt. Även om jag inte bokat något flyg än, och även om det inte går att boka kursen via hemsidan, skulle jag vilja påstå att jag drar precis i slutet av september.
 
 
I can do this!

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: :)

Kolla www.flygstolar.se där har dom många lågpris flyg!

2012-09-06 @ 10:49:21

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0