Stuumpans quesadillas

Jag fick faktiskt till mina quesadillas.  Inte så bra kanske, men dom blev goda i alla fall.

Tänkte förklara lite hur jag gjorde mina, men sen finns det ju säkert 100 andra sätt att göra dom på.



Man kan ju fylla quesadillas med i princip vad som helst.. tja det är ju lite det som är meningen. Många brukar köra kyckling men jag körde köttfärs.

Den första bilden visar en del av all tomat och röd paprika som jag hackade upp medan jag stekte köttfärsen. Köttfärsen kryddade jag sen med tacokrydda.
På andra bilden har jag lagt allt på ett tortillabröd tillsammans med majs och ost. Det ser typ ut som pizza. Man kan säkert köra en snabbpizza sådär, om man inte har tid att göra egen pizzadeg.
På tredje bilden har jag lagt ett bröd på allting. Sen stekte jag det en stund i vanlig stekpanna, hackade upp sallad och gurka, gjorde en guacamole och hällde upp lite vanlig tacosås.

Det blir ju väldigt likt burritos när man gör som jag gjorde.. så egentligen hade man lika gärna kunnat göra det.  Men det här var i alla fall något nytt.

Om man vill dra ner på kalorierna lite kan man ju göra brödet själv och se till att det görs på annat än vetemjöl och konstiga grejer. Gör man själv kan man ju använda grahamsmjöl, dinkelmjöl o.s.v. Sen är det ju ett + att köra kyckling istället för köttfärs och skippa gräddfil i guacamolen. Man kan köra ren avocado och sen lite mosad tomat istället för tacosåsen. Det finns många möjligheter att dra ner på kalorierna här - jag skippade samtliga.

Men va tusan, det ska ju vara gott också haha

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: rooyyaaaa

åååh vad jag FÖRVÄNTAR mig att fröken ska laga dedär till mig i spanien! PUSS

2012-06-14 @ 00:49:29

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0