Fuck this day

Hej

Idag är jag på så dåligt humör att det känns löjligt att göra en glad gubbe. Jag skulle kunna tänka mej att slå sönder något. För varje sekund som går blir det bara värre. Jag har precis skrivit ett mail till en av dom som  har skickat ett paket till mej, vilket jag borde fått för långt över en vecka sen. Jag försökte att inte verka förbannad - men det lyser nog igenom rätt duktigt.
I natt skrev jag två mail till två andra företag som dröjer med att få iväg ett fucking paket till mej. Hur jävla svårt ska det vara att ta betalt, packa ihop och skicka iväg?!

Utöver det är jag svinhungrig men är inte sugen på mat över huvud taget, orkar inte laga något och har inget att laga. Jag har ont i huvudet, örat, nacken, ryggen, jag mår illa som fan spenderar just nu min enda lediga dag på evigheter genom att inte prestera att skit och sitta i min vidriga säng och sura.
Jag har knappt sovit ett skit i natt och det är fan alldeles för varmt här inne.

Jag skulle köpa ett gymkort förut och inte ens det blev som jag ville. Mitt internet är as segt.. om det ens fungerar och allt är allmänt frustrerande och sjukt irriterande just nu. Fuck kan denna dag bara dra åt helvete.

Såna här dagar finns det bara en sak att göra - köpa choklad och lägga sej under täcket med en bra film igång och bara försvinna.




Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0