Dag 9

Dag 9
14/7
 
Min lördag .. herregud, min lördag. Till att börja med flög jag ur sängen redan klockan 11.00. Det var ganska häftigt med tanke på att jag kom hem vid 7.00 på morgonen och då hade jag dessutom satt igång en film istället för att sova.
Jag bestämde mej för att dert inte var nödvändigt att kuta till stranden så tidigt.. tänkte lite fel, och somnade om. Nästa gång jag vaknade var klockan 13.30 tror jag. Då kan man snacka om att jag flög upp. Jag flög så mycket att jag glömde handduken hemma och fick sola på mina kläder.
 
 
Min dag fortsatte ungefär likadant som tidigare dagar. Jag kom hem, chillade, käkade, läste, sov.. hade det bra helt enkelt. Jag älskar dom där timmarna efter stranden, när man strosar runt och gör lite som man vill. Har man varit på stranden några timmat behöver man inte känna sej guilty för att man är inomhus.
Jag hade köpt hem en ny flaska vin, en ny sort den här gången. Den här flaskan var 13% istället för 11% som den förra. Jag vet inte om det var något speciellt med mej just den kvällen eller vad det kan ha varit men jag kände mej påverkad redan efter ett halvt glas. 2% skillnad kan väl inte göra så stor skillnad.. eller?
 
Hur som helst. Min plan var att dra en flarra vin och sen dra direkt till Mondino. Då kunde jag dels gå ut senare, så alla andra skulle få chansen att komma igång och dels slapp jag sitta och förkröka någonstans helt ensam. Det var en toppenbra idé fick jag veta senare under kvällen.
 
 
Min lördagkväll var faktiskt himla lyckad. När jag kollade igenom kameran kunde jag dock konstatera att jag sanckade med vääldigt många snubbar igår. SE SNACKADE.
Hade jag gjort något med alla dom där hade jag varit Puerto marinas största slampa och det vill man ju inte. I kameran hittade jag bilder på mej tillsammans med inte mindre än 13 olika snubbar. Nu vet jag hur det är att vara kändis. ALLA vill ta kort tillsammans med en.
 
Utöver det höll jag på att hamna i bråk med en tjej. Hon kom fram till mej och sa att jag var fet och jag lackade satan. Först gick jag därifrån, sen gick jag tillbaka för att klippa till henne, men i sista stund beslutade jag mej för att vara mogen och istället fråga henne varför hon hade kallat mej fet. När hon skulle börja prata insåg jag att jag till 100 hellre är lite fet än sitter fast i hennes kropp. Hon var lång, smal, porrblond.. säkert den bruden alla tjejer vill vara och alla killar vill ha. Men när hon började snacka.. HERREGUD! Först och främst verkade hon totalt nerdrogad. Hon kunde knappt snacka och såg helt borta ut. Sen höll hon på att trilla hela tiden och dessutom kom hon inte ens ihåg att hon hade snackat med mej 3 minuter tidigare. Hela hennes beteende var bara vidrigt och jag fick verkligen känslan av crackwhore eller något. Det är svårt att förklara men på avstånd var hon en riktigt babe som stod i baren och slängde med håret, strulade med sin kompis framför killarna och ärligt talat skrek hon efter alla blickar och uppskattning. På nära håll såg hon ut att vara och betedde sej som en riktigt utsliten strippa som sålt sej för många gånger efter arbetstid och nu börjat tvingas ta alla möjliga droger för att slippa se alla vidriga bilder av kåta snuskgubbar i huvudet dygnet runt. Hon såg ut att ha tappat kontrollen fullständigt och då är jag ändå medveten om att det räcker med att dricka för mycket alkohol för att bli sån. Men.. jag säger det bara, det var något annorlunda med henne. Hon var bara .. väldigt vidrig.
Sorry att jag säger det men kalla mej fet, så länge jag slipper vara ett vider som går runt och ser ner på folk och tror att jag själv är så jävla perfekt.
 
Hur som heslt slog jag aldrig till henne, även om det var frestande ibland - en det var så mycket häftigare att bara fråga henne vem fan hon tror att hon är och sen efter en stund vända på klacken och inte bry mej mer.
 
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Lillie

Jag tycker att det är helt underbart att du står upp för dig själv och vågar visa din kropp så som du gör! Misstförstå mig inte, men jag tycker att tjejer med kurvor även de ska visa upp sig! För det är vackert med kurvor. Så att inte ta åt dig av vad den packade tjejen sa, det var inte mer än rätt.

Puss!

2012-07-16 @ 22:08:43

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0