Dag 7

Dag 7
12/7
 
När jag vaknade dag 7 var Roya inte hemma. Jag misstänkte att jag hade försovit mej igen och det hade jag. Jag hittade en lapp på köksbordet där det stod att hon var ute på en promenix, såg jag tog mina grejer och gick till stranden.
Ett tag senare får jag det sjuka meddelandet att Roya måste åka hem. Jag visste inte vad jag skulle tänka, allt bara stannade. Vi hade varit här i en vecka och plötsligt ska hon hem (?????) Jag fattade ingenting men bad till Gud att det hela skulle vara ett stort skämt! Det var det inte.
Roya bokade första bästa plan till Sverige, och det skulle gå redan tidigt nästa morgon.
Som jag nämde tidigare tänker jag inte gå in på anledningen till att hon plötsligt var tvungen att åka, men likt förbaskat sög det stenhårt. Min besvikelse var maximal och allt kändes skit. Speceiellt eftersom man sett fram emot den här resan sen i vintras. Fiasko var bara förnamnet.
 
Till en början pratade vi inte alls med varandra. Jag låg i sängen och kollade in i väggen och hon försökte lugna ner sej. Tillslut bröt jag tystnaden. Vem vill att dom sista timmarna ska vara ren och vidrig tystad?
 
Till min stora förvåning lyckades vi ganska snabbt få upp stämningen och skrattade i princip oavbrutet. Jag tror att det för min del handlade om att jag hade massor med alkohol kvar i kroppen, jag hade inte sovit mycket, inte ätit något, hade ont i magen och dessutom fått en chock på det.
Jag kände mej alldeles groggy och efter alla tårar hade jag väl vätskebrist också. Jag skakade och såg suddigt, kände mej helt snurrig och ja.. känslan är svår att beskriva. Så jag skrattade.. vad annars skulle jag göra?
 
Vi lyckades dessutom spela in denna underbara videoblogg.
 
 
Eftersom Roya skulle upp svintidigt nästa dag fick det bli en lugn kväll. Vi gick ut för att äta och hamnade då på Mulligans trevliga irländksa restaurang. Efter det tog vi en lång promenad på stranden, Jag köpte lite godis för att dämpa mitt deppmode och sen gick vi hem och kollade på film. Även om det var en mysig kväll var det seriöst en av dom värsta i mitt liv.
 
 
 
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0