Dag 6

Dag 6
11/7
 
Dag 6 kom med lite variation. Jag tog en lång sovmorgon efter den långa och hårda partykvällen, så istället för att gå till stranden klädde vi på oss och tog bussen till Torremolinos centro. Tanken var väl lite shopping, men jag hittade inte ett smack som jag tyckte passade min blekfeta kropp. Roya, däremot, fyndade en del. Medan jag gick omkring och klagade på hur fet jag var och hur förbaskat ont i magen jag hade, sprang hon och hittade grejer i varje affär vi gick in i.
 
Efter den lilla shoppingturen kände jag för att tröstdricka lite, så vi gick till Garfield's. Jag hade fått syn på det stället från Burger king redan första dagen, och redan då bestämde jag mej för att vi absolut skulle dit någon dag. Det var en mysig rock bar faktiskt. Hard to know.. det står ju på skylten.
 
 
 
 
 
När vi kom hem sov vi ett tag.. lite för länge. Planen var att chilla ett tag och sen skulle vi ut och käka. Vi hade käkat hemma varje kväll så det var definitivt dags att testa någon mysig restaurang. Men tyvärr sov vi ju för länge och kom inte ut förrän 23.00 - lagom till att precis alla restauranger hade stängt sin servering. Så istället fick vi gå till Burger king.  Men det kan ju vara rätt mysigt det med, höhö.
 
När vi käkat klart gick vi till Monets granne, som omväxling. Det ligger 3 väldigt mysiga ställen precis bredvid varandra. Det ena är Monet, det andra är Maracas och det tredje minns jag inte vad det heter men dit gick vi i alla fall. Musiken där var awesome och man ville bara ställa sej upp och dansa direkt. En liten tjej på typ 12 verkade känna exakt likadant för hon bjöd på en show i typ en halvtimme. Först var det gulligt sen blev det irriterande. Jag gillar inte en 12-årig brutta som touchar sej själv tillsammans med min tropiska drink.
 
För er som läste min blogg när jag var i Spanien för 2 år sen lär känna igen dessa gigantiska drinkar.  Dom är ju rätt unika om man säger, och pyntet är ju.. ja vad säger man? 4 sugrör.. och till råga på allt flyger en papegoja mitt i allt.
 
Efter att jag tagit 2 drinkar där gick vi vidare till inte helt oförutsägbart.. Mondino.
Egentligen började jag väl känna att det var idiotiskt att gå dit. Jag gjorde bara bort mej och dessutom kändes det rätt förödmjukande att visa sej där. Men Roya var rätt otaggad på utgång egentligen och jag visste att det där stället skulle få igång henne på nolltid. Jag fick helt enkelt bita i det sura äpplet, men samtidigt vore det ju lögn att jag inte ville dit och titta lite på min bartender. Men jag hade nog kunnat offra det för att slippa skämma ut mej.
 
 
 
 Som ni ser på bilderna så svettas jag som ett jävla djur. Denna kväll var det nämligen i princip fullt med folk på Mondino, så det var riktigt svettigt. Roya hade tur som hade bekväma tunna kläder, men mina tighta tjocka kläder och höga klackar gav mej en hard time. Tillslut gick jag till baren och kirrade en flaska iskallt vatten och hällde över huvudet. Resten av kvällen sprang jag sen omkring och skrek att det var både det värsta och bästa jag gjort i hela mitt liv.  Det bästa var såklart att jag kunde kyssa svetten och värmen farväl, men jag antar att det värsta var att man såg ut som en idiot när man sprang omkring där helt blöt. Antar att ni trodde att jag skulle säga att det värsta var att linnet blev genomskinligt, men nej då.. sånt tänker väl inte jag på (?)
 
 
 
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0