Söndag

Igår var jag svintrött hela dagen. Jag kunde inte sova på lördagen så det slutade med att jag fick släpa mej till marknaden utan att ha sovit en minut under natten och sen när jag kom hem kunde jag inte göra annat än att ligga i soffan. Min hjärna funkade inte på hela dagen så jag kunde inte göra mina läxor och allt var bara allmänt segt. Ändå gick jag inte ens och la mej tidigt så det slutade med att jag var vaken i ungefär 1½ dygn. Inte jättesmart kanske för idag känner jag mej inte helt utvilad.
 
Jag har ju redan berättat lite om söndagen men nu blev det såhär.  Mamma åkte hem till kalla Sverige vid 13.30 och jag borde egentligen ha sätdat då men nej så blev det inte.  Jag får försöka röja lite här idag istället.
 
Något jag orkade var i alla fall att prata med Pontus på Skype. Det gjorde vi. Så länge att vi slog nytt rekord. Jag tror att vi pratade i ungefär 7 timmar. Det är sjukt!!
 
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0