7 december

Hej
 
Äntligen fredag!! Det här har varit en av dom jobbigaste veckorna sen jag kom hit. Att vara sjuk och ta sej upp tidigt på morgonen för att cykla till kursen har verkligen inte varit kul. Att sen sitta på kursen i 3 timmar, helt dåsig, och försöka förstå något har inte heller varit kul. Jag brukar vara sjuk i max 2 dagar men bara för att jag absolut inte ville bli sjuk nu, tja då höll det minsann i sej. Typiskt!
 
Nu har jag i alla fall en helg på mej att vila upp mej och försöka bli helt frisk. Idag mår jag hyfsat så jag skulle säkert kunna sticka iväg och gymma, men jag lovar att jag skulle få ångra det imorgon så jag tar inte den risken utan vilar en dag till. Ibland blir man liggande en vecka till om man är envis och sticker och tränar när man inte är helt frisk.
 
Idag har jag fixat bredden på bloggen också. Jag har velat göra det såååå länge men eftersom alla bilder jag lagt upp är anpassade efter bredden som varit ser det nu förjävligt ut. Det är inte så kul faktiskt, men jag har velat göra bloggen bredare för att kunna lägga upp större bilder så nu får det väl helt enkelt vara så att alla bilder som kommit upp än så länge, är för små för bloggens nya bredd.
 
Hoppas ni alla mår toppen
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0