20 december

Hej
 
Idag är jag megatrött. Jag kunde verkligen inte somna i natt och klockan bara gick och gick och gick och plötsligt ringde mitt alarm. Så går det när man tar lång sovmorgon.
 
Idag har det inte hänt ett smack. Jag har bara varit på min kurs och sen har jag suttit här och mått smått illa. Vi fick massa kakor idag och jag är ju verkligen inte van vid att trycka i mej massa sånt så jag har känt mej konstig i kroppen hela dagen nu.
Egentligen ska jag vara på gymmet vid 20.00, men jag tror att jag kommer strunta i det. För det första tränar jag inte när jag har sovit såhär lite och är såhär trött. Då sover jag ut istället och kör ordentligt nästa pass - dels för att man skadar sej lättare när man är trött och dels för att man inte kan prestera lika bra. Jag blir så omotiverad när jag plötsligt ser att jag gör sämre än jag brukar. För det andra har jag redan tränat alla muskelgrupper jag brukar träna så musklerna behöver också vila lite.
 
Istället för att träna ska jag snickra ihop en väldigt snål sallad lite senare och bara mysa i soffan. Det finns några få saker att se på tv och sen fick jag plötsligt ett sug att spela tv-spel också.  
 
Hoppas ni har haft en bra torsdag
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0