Kvällen med Olivia

Efter rättegången åkte jag hem och tog ut hundarna och sen kände jag mej lite kluven. Jag skrev innan rättegången att jag planerade att träna men egentligen ville hitta på något annat. Detta annat var att försöka få hit Olivia för att bli på lite bättre humör.
Jag lyckades ringa och övertala henne om att komma över en stund och lyckligtvis hann jag med att träna innan hon kom så jag slapp välja.
Hade jag tvingats välja hade jag definitivt valt henne, så lat är jag numera.

Hon kom i alla fall över och gullig som hon är hade hon köpt morötter, gurka, dipp, gräddfil och en jättesöt liten nalle. Dessutom hade hon med sej godis och pudding.
För rätt länge sen hade hon vunnit en nalle på något lotteri. Jag hade fått den och sen hade den följt med mej överallt, tills den dagen någon tog den och den försvan. Jag antar att hon tyckte att det var dags att jag fick en ny nu, eftersom jag sörjde den förra så det stod härliga till.
Efter 4 öl och massa goda grejer kändes allt faktiskt rätt mycket bättre. Sen åkte Olivia hem med sista tuben och då blev allt sådär fruktansvärt ensamt igen.
Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0