Stuumpan svarar: Frulle



Skippar du frukosten? Jag har läst i bland annat kissies blogg att Om man äter en stor frukost hjälper det än att förbränna kalorier under dagen. Och att man nästan kan äta hur mkt och vad man vill till frukost utan att det sabbar!!

Anledningen till att det inte står med någon frukost är att jag vaknar 12.30 varje dag. Då är det lunchtid.
Namnen på måltiderna avgörs av vilken tid på dygnet det är. I princip äter jag ju frukost klockan 13.00 men om rätt ska vara rätt heter det lunch. Därför står frukost inte med.

Vad gäller Kissies uttalanden om hälsa och träning tänker jag inte yttra mej mycket om. Jag är ingen stammis på hennes blogg men visst har jag märkt att hon inte vet speciellt mycket om träning över huvud taget. Då hade hon inte ätit barnmat till exempel hon hade inte heller druckit så mycket som hon påstår att hon gör. (Det är därmer inte sagt att jag är ett proffs) 
Man får givetvis tro vad man vill och det här är vad jag vet om frukost.
Anledning till att man kan äta nästan vad som helst till frukost är att kroppen behöver energi. Under natten arberar kroppen också, men inte lika hårt som på dagen (såklart), därför ska man inte äta sent på kvällen. På morgonen behöver kroppen komma igång igen och frukosten bränner du under hela dagen.
Jag skulle dock inte säga att man kan äta vad som helst till frulle. Äter du en liter glass till frukost varje dag är det klart som tusan att du rullar fram tillslut.. om du inte tränar extremt mycket/har extremt snabb ämnesomsättning/otroligt svårt att gå upp i vikt.
Vi kan väl säga att genomsnittsmänniskan inte skulle må speciellt bra av det.
Jag rekommenderar en ordentlig frukost som innehåller alla ämnen kroppen behöver för att må bra. Då håller man både en stabil och bra vikt, ett gott humör med mycket ork, en bra energi och blodsockernivå.

Jag hoppas att du är nöjd med svaret

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0