Middag på liten tallrik

Jag vägde mej idag på kickboxningen. Det var inget trevligt äventyr inte. Efter att inte ha vägt mej och istället festat loss i flera månader fick jag siffran jag förtjänade.
Hanna har tappat 11 kilo så hon gav mej lite tips. Vissa saker kan jag förmodligen kirra rätt lätt, men mycket kommer jag aldrig klara av. Om Hanna skulle bestämma skulle typ halva mitt liv gå i kras. Tacos, kebab, choklad, korv med bröd, ett kilo socker i tet.. listan på mina laster är lång. Inte ens mjölk får jag ha kvar!
Som sagt, det kommer aldrig att funka. Jag gillar att äta goda saker och bara tanken på att börja käka som hon gör skrämmer mej lite.
Ett knep jag fick var i alla fall att käka på små tallrikar. Jepp, det där känner ni igen. Man äter tills tallriken är tom, eller hur?
Tar man en liten finns det inte plats så mycket.

Här är min middag.

             

En potatis, två små pannbiffar, sallad och lite paprika var det som fick plats. Självklart kunde jag inte skippa lite sylt men för en gång skull blev det faktiskt lite. Ett päron på sidan och .. jaa ingen kommer någonsin kunna ta min mjök ifrån mej, så det så!

Och hungrig är man också. Inte får man äta det man helst vill äta och inte får man äta sej mätt .. maaan, this sucks!


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0