Söndag

Nu har jag kommit hem från gymmet precis.. eller tja, inte riktigt precis men för en stund sen. Jag tycker att det har blivit himla få inlägg på sista tiden så jag tänkte skriva ett nu, inte för att jag har något att säga direkt men men..

Jag tänkte hoppa in i duschen nu, sen ska jag käka en apelsin och glo på film ett tag. Perfekt avslut på en halvtaskig söndag

Jusste.. jag har fått många frågor om hur jag kan skriva i ett inlägg hur skit jag mår, om självmord och hårda dödstankar, och i nästa skriva glada saker om vad jag har gjort under dagen och med massa glada gubbar.
Here is the answear:
Jag ser alltid framåt. Jag vägrar titta tillbaka, aldrig mer! Jag har gjort det för många gånger tidgare och det har bara sårat mej.
Jag skriver om vad jag känner för stunden. Vill jag skriva om sjävlmord gör jag det, i nästa inlägg känner jag oftast att jag måste muntra upp hela stämningen och då blir det glada gubbar. Så enkelt var det.

Men med det är det inte sagt att det förra inlägget har släppt näthinnan helt. Det sitter kvar ett tag men efter, sesådär, 2 - 3 inlägg är det borta.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0