En underbar kommentar

Jag kom precis ut från duschen här, helt underbart att hoppa ner i nytvättade lakan. Jag är helt slut och det ska blir riktigt skönt att sova snart.

Imorgon ska jag först och främst till sjukan för att fixa en remiss till ryggen.

När jag loggade in på bloggen hade jag fått en mycket trevlig kommentar från en tjej som heter Malin. Såhär skrev hon
Nu ska jag vara helt ärlig, jag har aldrig läst någon bättre blogg än din! du är verkligen dig själv till skilnad från dessie,kissie, paow och domdära..
Jag älskar verkligen din blogg! sjukt fin är du också.

Jag undrar kan inte du svara eller göra ett inlägg om hur man kan gå ner i vikt? vad man kan göra för att gå ner i vikt och osv :) , för du har själv gått ner en hel del vell? :)
Kram

Först och främst måste jag säga att jag blev jätteglad för kommentaren!  Jag älskar när ni säger att min blogg är bra, det är ju trots allt inte bara mej själv jag skriver för. Jag älskar när ni säger att jag är mej själv, för det är exakt det jag alltid försöker vara och gör allt för att visa att jag är. Det finns inget viktigare om man vill bli accepterad och få den respekt man vill ha. Jag älskar när ni säger att jag ser bra ut, det är alltid trevligt att höra . Tusen tack Malin för din underbara kommentar!

Vad gäller min vikt så har jag dom senaste åren vägt 57 kilo, inte mer inte mindre. Nu har jag plötsligt skuttat upp till 60, vilket aldrig har hänt förut. Vissa säger att jagh ar blivit smalare. Jag kollar inte på vågen, eftersom jag styrketränar flera gånger i veckan. Jag kämpar dock med att få bort fett och enligt mej går det ingenstans! Jag har en kategori om hälsa och nu när jag har fixat photoshop igen ska jag börja fylla den med alla möjliga trevligheter. Missa inte det!
Jag vet många bra tips på hur man går ner i vikt.. det verkar dock inte fungera på mej bara.

Men det kan jag absolut fixa

Sen vill jag bara poängtera att alla människor är vackra på sitt sätt! Man behöver inte ha idealkroppen. Äckliga bantningskurer gör en deppig och totalt humorbefriad. En sån person kan jag säga att JAG i alla fall inte slulle hänga med. Utseende är inte allt. Glöm för fan inte det!

Tyvärr är det för många som glömmer det, men bortsett från det är alla jättesöta

            


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0