Krabbor käkar och knullar

Nu är jag tillbaka. Jag har först badat, sen fått i mej lite lunch och efter det var jag ute med båten. Det var härligt.
På vägen hem började motorn krångla men efter mycket om och men gick den tillslut igång. Nu sitter jag och avnjuter eftermiddagssolen. Det börjar bli något svalare. Om några timmar ska jag ut och springa. Först ska jag ta lite issa-tid med en film och sen blir det middag. Idag kör jag på potatissallad och rostbiff. Mums.
Jag försöker ta vara på varje minut här.
På onsdag åker jag tillbaka till Stockholm. Jag kommer sakna det här som tusan då.

Allt känns fulländat just nu. Eller tja... nu ska jag väl inte överdriva. Men jag skulle vilja att det var sant.
Jag trodde att karabborna hade flyttat härifrån. Dom flyttar ju runt dom. Intressanta men äckliga djur. Men i dag såg jag faktiskt några krabbor när jag var ute på båtutflykten.
Jag såg en stor krabba som satt på en liten krabba och typ högg den med klorna. Jag undrar om den försökte äta upp krabban eller om jag bevittnade en krabb-våldtäkt.
Efter en stund släpade den in den i sjögräs. Det kändes lite som en Ace Ventura- effekt. (Den där scenen när gorillan drar in gubben i en buske och hela busken skakar och så spelas den där låten som man därefter alltid kopplar till sex i buskar eller lejon kungen). Nu skakades i och för sej inte sjögräset och låten spelades inte och om krabban blev den stora krabbans middag var det inte en pinal som stämde in på Ace Ventura- scenen.. men ändå.




Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0