Kom över en kille på 14 dagar

Jag är visserligen på någon typ av semester men jag har fått många frågor om vad jag menar med ”nedräkningen har börjat” så nu ska jag förklara exakt vad jag menar med det.

När jag träffar en snubbe är det jäkligt vanligt att jag till en början får dille på honom. Jag kan ofta ha dille på flera samtidigt men innerst inne vill jag inte ha dom. Jag har dom ett tag och sen kommer jag över dom. Vad som händer under tiden låter jag vara osagt. Med det här ska jag förklara hur man snabbt och enkelt släpper en dille. En dille kan övergå till att man verkligen börjar gilla en person. Som ni vet är jag livrädd för det så jag ser till att försvinna innan jag kommer så långt. Ibland har jag kommit för långt och då får jag kämpa lite hårdare för att försvinna än om jag bara har en enkel dille. Jag tror att ni greppar. Så trots att jag är på semester ska jag nu förklara mitt experiment. Jag vet inte om jag kan kalla det experiment längre, eftersom jag tillämpar det varje gång jag tänker försvinna från en snubbe.

Följer man det här till punkt och pricka funkar det. Det spelar ingen roll om man blir dumpad eller dumpar, ett avslut är alltid lite tomt. Jag själv tycker att det är lättare att komma över människor som man själv dumpar, men jag vet några som tycker exakt tvärt om. Dom brukar snacka något om att det är så jobbigt att såra folk och man har ångest och vill gå tillbaka till personen för att man vet att den är ledsen. För mej är det tvärt om, jag hatar att bli sårad av folk och att sitta och vänta på att dom ska ångra sej/ jaga dom för att dom ska ångra sej är otroligt jobbigt och just därför gjorde jag mitt experiment. Hittills har det funkat bra om jag håller mej till reglerna och inte fuskar.

Observera att man måste börja om varje gång man fuskar!
Man får under inga omständigheter ha kontakt med kille under tiden, får man det måste man börja om på dag 1!


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0