Stuumpan som prostituerad - Njae, troligtvis inte

Jag kom förstås hem sent från Danne. Hanna stannade kvar hos honom och under tiden lekte jag James Bond i Vällingby. Jag råkade nämligen ut för en halväcklig snubbe när jag precis skulle gå av tuben.
Först frågade han om jag kunde tänka mej att ha sex med honom. När jag sa nej började han be mej och när jag fortfarande sa nej erbjöd han mej betalning.
Kort sagt accepterade han inte bara ett nej så jag började gå och han följde efter. Jag bestämde mej för att se om F var hemma och vaken. Först och främst för att han bor 3 minuter från tuben och vidare för att jag inte hade någon lust att snubben fick fnys om vart jag bor. Som misstänkt följde han med hem till F, som självklart inte var hemma.

Jag stannade och satte mej på en bänk för att tänka, varpå snubben givetvis satte sej bredvid mej och började kladda. Hastigt ställde jag mej upp och sa att jag bara skulle kolla en grej, tillbaka om 1 minut. Jag gick runt hörnet på huset och såfort jag försvunnit utom synhåll sprang jag som aldrig förr mot ett annat hus och sen gömde jag mej där. Efter en stund kollade jag fram runt hörnet och vad ser jag om inte den äckliga snubben som kommer rakt emot mej! Hur fan hade han kommit på att han skulle gå hitåt? Det var ju åt helt fel håll.

Som en galning sprang jag runt huset åt motsatt håll och kollade föriktigt fram runt husknuten igen. Kusten var klar, jag sprang fort utav bara helvete och gömde mej vid nästa hus. När jag stått där en stund sprang jag ner på en parkering för att komma åt rätt håll (ta mej hem alltså). När jag sprang ner på parkeringen fick han syn på mej så jag låtsades vända riktning och hoppade istället kvickt in bakom en pelare. Jag trodde att det skulle ta ett tasg innan han skulle komma dit så jag började pusta ut.

Plötsligt blev jag kissnödig och fan jävla skit! Jag såg ändå att jag hade lite tid så jag bestämde mej för att kissa där vid pelaren. Strax innan jag blev klar såg jag honom plötsligt pacera framför mej samtidigt som han ropade på mej och sa åt mej att komma fram. I helvete heller tänkte jag och rullade ihop mej till en boll. Jag försökte andas tyst och bli så osynlig som möjligt. Jag vet inte om han någonsin såg mej för plötsligt försvann han i alla fall. Jag andades ut igen, väntade en stund och sen bestämde jag mej för att börja gå hemåt.

Man ska aldrig ropa hej förrän man kommit över bäcken, som man säger. Plötsligt kom han rakt emot mej. Då hade han tydligen kört lite kurragömma med mej. Jag blev livrädd, jag ljuger inte. Idioten hade gömt sej och väntat på att jag skulle gå förbi, tja den gick jag ju på. Jag tog sats en sista gång och kutade. Som en vettsrkämd hare kutade jag tills jag var säker på att han inte var bakom och sen gick jag hem.

När jag berättade allt för brorsan sa han att han tyckte att jag borde tagit pengarna och dragit sen. Haha, tja varför inte. Snubben erbjöd mej betalning så många gånger att jag tillslut tappade räkningen både på den punkten och antalet gånger han bett mej att snälla sära på benen bara en stund. Han lovade att det skulle vara helt smärtfritt och snabbt avklarat. När jag fint tackade nej tyckte han att jag i alla fall kunde bjuda till lite på brösten, han ville bara känna lite sen skulle han inte begära mer. När jag inte gav honom det heller så ville han ha hela paktet igen. Med eller utan betalning. Hej och hå..

Sånna människor skrämmer mej lite faktiskt.. tydligen så pass mycket att jag 3 på morgonen får för mej att springa mellan hus och gömma mej. Den biten var rätt kul faktiskt, bara för att jag kände att jag gjorde det så bra. Resten var inte speciellt kul.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0