Klipp bort min kropp

Jag har så många bollar i luften just nu och jag känner att jag inte hinner med allt. Egentligen kanske det är dumt att sätta igång med plåtningar mitt i allt men jag behöver nog det för att aktivera mej. Jag går mellan skola, jobb och krogen. Jag hinner inte ens gymma längre!!
Just nu är jag i och för sej förkyld så det är svårt att träna. Hostan sitter i och så fort jag får upp lite puls är det inte långt kvar till ett trevligt hostanfall.
Snart är i alla fall skolan över, då kanske man får mer tid att göra roliga saker. Plåtningarna blir nog en slags undanflykt från allt just nu. Jag vill inte sitta hemma och vara uttråkad, då vet man vad som händer- man börjar tänka på fel saker... eller fel personer.

Nej issa, det är slut med det nu.

Men ska jag sätta igång med plåtningar måste jag nog komma i form. Kameran gillar tyvärr sällan min kropp. Det har vi ju sett för många exempel på på sista tiden. *Suck*

Jag hade tänkt gå ut och springa lite men jag har ingen musk. Det går inte att springa utan musik! Jag får köra någon typ av träning här hemma. Nu jävlar!



Kameran älskar mitt ansikte men klipper gärna bort kroppen. Man kan tyvärr inte få allt. Jag tycker att jag är snygg, det här är inget "åååh-det-är-så-synd-om-mej-för-jag-är-så-full" inlägg.
Jag vet faktiskt inte vad det här är för inlägg. Tolkningsfråga kanske.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0