Klassens Blondie

Jusste ja! Vad fick jag runt halsen?
På alla skivor går klassen alltid runt med, oftast papperstallrikar, runt halsen. Våran klass körde lite mer avancerat - inplastade kort .
Klassens ... står det på korten. Tallrikarna som folk kör med brukar bara ha "klassens ..." men vi som hade ordentliga kort hade en motivering också , det var riktigt kul faktiskt . Vi hade 4 st. i klassen som hade ordnat med hela studenttjofräsen och det var också dom som hade utsett vad alla skulle bli och motiveringarna. När vi satt där och åt middag läste dom upp motivering efter motivering och så fick man komma fram och hämta sin lapp.
Jag blev klassens blondie. Inte helt oväntat kanske





"Vem är det som har haft åtminstone en dispyt med hälften i klassen? Vem är det som finner alla skolämnen så pass intressanta att hon snarkar sig igenom dem? Som var den andra i klassen med att ta sitt körkort. Du är verkligen en stark tjej som ofta står upp för det du tycker. Vi vill passa på att tacka dig för många intressanta diskussioner under de här tre gångna åren. Isabell a.k.a. Issa, du är klassens Blondie."


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0