Telefonsex

Något som jag alltid har tyckt är jävligt skumt och varit rätt skeptisk till är telefonsex



Återigen tänkte jag berätta en sån där fantastiskt underhållande berättelse från mitt eget liv. Jag har själv testat telefonsex endast ett fåtal gånger. Eftersom jag inte riktigt gillar det och inte heller fattar principen av det, var framför allt första gången rätt misslyckad.
Han ringde mej, och jag lovar att jag inte var beredd på det där för då hade jag verkligen inte svarat. Hur vi kom in på det hela minns jag inte men jag jag minns att han frågade vad jag hade på mej. Typisk standardreplik. Eftersom jag inte fattar det där med t-sex svarade jag hur jävla osexigt som helst att jag hade mjukisbrallor på mej. Men vad fan jag var ju bara hemma, inte fan kutar jag runt i stay ups och något genomskinligt nattlinne då. När han sa att jag skulle ta av mej dom totalvägrade jag. Han fick be mej göra det åtminstone 4 gånger innan jag "gjorde det". Självklart tog jag inte av mej ett enda plagg, vad skulle det vara bra för? Men av någon konstig anledning la jag mej i alla fall i sängen. Han sa åt mej vad jag skulle göra och frågade om det var skönt.
- jaaaa, sa jag för hans skull. Egentligen låg jag mest och funderade över hur jävla lång tid det där skulle ta. Sen gick funderingarna vidare till hur jag skulle göra för att jag skulle låta lite mer trovärdig. Han trodde ju att jag låg där i sängen helt naken och lekte med mej själv som bäst, när jag i själva verket låg i sängen med alla kläder på, låtsades tycka att något var skönt och ville egentligen bara lägga på och gå och kolla på en film.

Så gullig är jag när jag är skeptisk.

Det hela avslutades i alla fall med att han kom och strax efter la vi på. Och än i dag frågar jag mej själv vad vitsen med det var.
Men när jag nu har kommit såhär långt i berättelsen får jag väl ta och erkänna att han faktiskt lyckades mjuka upp mej lite. Jag fick fortfarande anstränga mej för att låta det minsta horny i telefonen, men han fick mej att låta handen glida ner innanför byxorna.

Och självklart, när jag har fått fram halva Östersjön och det dessutom för ovanlighetens skull är skönt, klampar min älskade lillebrorsa in i mitt rum för att låna en film.
Otroligt pinsamt, men jag tror att han har glömt det för länge sen. Det här hände ju inte precis igår som tur var.

Men än idag är jag skeptisk till sex där kuken är mer än 1 meter i från mej, så det så

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Louice

Du är jävligt modig som vågar visa vad du gör och vad du tycker :)

2010-01-08 @ 01:31:17

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0