Sex

... Eller vi kör lite sex innan jag går



Looks great to me

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Leah - Inte bara en sexblogg

Sv: Om man inte skriver källor, så kan man bli anmäld. Det är lagen och det finns inget som heter loveugar och det står inget om loveugar på girltalk.se.



Om du skriver om sextips, sexställningar eller vad du nu än vill kalla det för och tar från en sida som du kopierar helt av så måste man använda källa. Annars är det plagiat, behöver nog inte informera dig om lagar m.m. Om du försöker övertala mig att det var loveugar, så kan jag faktiskt skicka iväg ett mejl till girltalk och fråga det själv. Men däremot skriver du allt själv så behöver du inte skriva källa, man kan ju få inspiration att skriva om olika saker som tex sexställningar med mera.



Du kan gärna kolla igenom mina kommentarer på inlägget ''ideer'', där jag har fått förfrågan att börja med sexställningar. Då googlade jag sex positions och den sidan kom upp! Det kan du fanimej kolla upp själv.

Dvs, inte tagit kollat på din blogg och sett 3d bilderna.



Jag blottar inte ut mitt sexliv, jag skriver objektivt dvs inte vad jag själv gör i sängen (typ tonights sex) utan jag ger tips om vad man kan göra i sängen för att förbättra sexet m.m. Du skriver inte sextips tycker jag för att du berättar bara vad du själv gör i sängen. Typ ''jag vill få en rejäl omgång'' medmera. Då blottar du ut ditt sexliv, eller den här provade vi osv osv.



Du frågade om jag kunde länka din blogg för ett väldigt tag sen, jag förklarade hur det var. GRUNDLIGT. Sedan hur du tog det är en annan sak, jag gav dig konstruktiv kritik. Nu orkar jag inte ödsla tid på att tjaffsa med dig för det leder ingen vart.



Du skrev ett inlägg om mig, jag skrev ett inlägg om dig för att förklara saken. För jag vet att du läser min blogg. Annars skulle du ju aldrig kommenterat.



Och förresten, är man en stalker för att man läser bloggar? Du läser ju min blogg, ska jag kalla dig för stalker? Näe just det. Men det är en skillnad, jag läser inte din blogg och jag tar verkligen inget från din sida. Jag får ingen inspiration om man säger så. Det är inte jag som har fått allt i bakfoten, det har du.

2010-01-22 @ 04:19:10
URL: http://leahstankar.blogg.se/
Postat av: Allt om sex och lite mer!

http://leahstankar.blogg.se/2010/january/maste-skriva-av-mig-lite.html



Där är inlägget, som ett svar till ditt lilla inlägg (om du nu inte har sett den för någon anledning).

2010-01-22 @ 04:23:12
URL: http://leahstankar.blogg.se/
Postat av: Allt om sex och lite mer!

Vet inte om jag har skrivit det eller inte (ser inte mina kommentarer som jag har skickat). Men söker du på sexpositions på google så kommer sexinfo101 upp som tvåa! Det kan du kolla upp själv, har inte hittat sexinfo101 från din blogg.

2010-01-22 @ 04:41:50
URL: http://leahstankar.blogg.se/
Postat av: Sanna

Sv: Haha, eller så är han helt enkelt förälskad ;) I don't blame him!

2010-01-22 @ 10:29:29
URL: http://sanna222.blogg.se/
Postat av: johanna

haha tack så hemskt mkt :D

den där ställningen är nice!

2010-01-22 @ 13:54:16
URL: http://modins.blogg.se/
Postat av: julia

hhaaha fin animering ;)

2010-01-22 @ 14:35:43
URL: http://culie.blogg.se/
Postat av: Allt om sex och lite mer!

Sv: Jag skrev det inlägget som ett svar till ditt inlägg som du skrev om mig. Man behöver ju skriva av sig, eller?



Du verkar inte förstå vad jag menar och jag verkar inte förstå vad du menar. Hur jag vet att du läser min blogg är för att du kommenterade för ett ganska bra tag sen att jag hittade 3d bilderna hos din sida.



Klart det finns flera sätt att skriva om allting, alla väljer ju själva. Dock passar inte alla sätt för alla.



Men ja, eftersom våra ''samtal'' inte leder någon vart så lägger jag ner att skriva till dig. Blir ju jävligt onödigt isåfall. Jag skickade länken till dig ifall du inte har sett den för jag orkar inte skriva om och om igen på vad jag tycker och tänker. Du skrev ju trots allt ett inlägg om mig, då måste jag avreagera mig.



Men ja, som sagt. Du får ha de så bra, lycka till med din blogg!

2010-01-22 @ 16:18:48
URL: http://leahstankar.blogg.se/

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0