Nytt år, Nytt sex

Det är nytt år oh enligt mej dags att hotta upp sexet lite. Varför inte slänga ut dom gamla underkläderna och överraska pojkvännen med lite nya läckra grejer?





En av mina personliga favoriter är just handbojorna. I sängen kan jag vara en riktig jävla retsticka , och vill man lyckas med det som bäst är ett par schyssta handbojor eller lite snören dom absolut bästa knepen.

För att få till det lilla extra är det perfekt om man känner personen lite, vill säga ha tagit reda på vad som får igång honom/henne. (I det här fallet kommer jag att snacka om att sätta fast en kille för det blir lättare för mej, givetvis kan man sätta fast en tjej också)

När man vet vad killen går igång på är saken rätt lätt. Det svåraste är egentligen att hitta ett bra ställe att sätta fast honom i och att leva sej in ordentligt. Ibland kan allt se så himla tillgjort ut och det är inte alls lika sexigt som när det kommer naturligt, tycker jag i alla fall.
Sätt fast honom och gör precis allt du vet att han blir riktigt kåt av.

Vill du ge honom ett bra avsug men fortfarande reta honom, börjar du självklart vid bröstvårtorna och går neråt, eller på insidan av låren, ingen big deal va?
Slicka honom på magen och kom så nära hans kuk att han verkligen tror att du tänker börja suga. Ju fler gånger du gör det, desto mer irriterad blir han. Håll inte på för länge bara, han är fortfarande en kille, glöm inte det.
Tålamodet tar fort slut och sen är det inte roligt längre och då blir han arg.
Men det bästa är att han sitter där han sitter och kommer inte loss så det spelar inte så stor roll att han blir sur.

Helt ärligt har det hänt mej. Ibland när jag är på riktigt retlite humör har han blivit näst intill förbannad och en meter ifrån honom sitter jag och bara garvar. Men vad fan, det är lite svårt. Där sitter han med världens jävla bonge, sur som ett bi och kommer inte loss för att man har knutit fast honom. Man ser att han inte riktigt kan bestämma sej för vad han ska vara mest sur för, situationen att han inte kommer loss eller att han har en stenhård kuk och inte får vad han vill ha.

Som sagt, kvällen kan bli rätt förstörd om han blir riktigt tjurig, för han kommer inte glömma att du satte fast honom och förnedrade honom. Reta honom på ett lekfullt sätt men sluta alltid med att ge honom vad han tål och lite till. Det är det du vill att han inte ska glömma, inte att han blev fastbunden och förnedrad.

Passa dej för ombytta roller. Om du vill ha kontrollen och se till att det är han som blir retad är det bäst att du ändå tänker till lite i alla fall. I värsta fall kan det bli lite ombyta roller och plötsligt sitter du där med handbojor runt händerna, så var det kanske inte riktigt tänkt.

Det är skönt det med, om killen vet vad han håller på med kan det bli en riktigt skön sexupllevels... som sagt, om han vet vad han håller på med..


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0