Fredag, Fuck yeah

Hej 

Det blir några nattinlägg nu innan jag somnar. Jag är verkligen helt utmattad. Hela min kropp värker, jag har ont i halsen och min nacke är helt stel, som om inte det vore nog ser jag helt groggy ut eftersom jag har sovit för lite på sista tiden.

Men kvällen igår var definitivt värd att lida lite för.
Jag skrev att jag skulle skriva några inlägg innan jag skulle åka men det hann jag inte för jag hade det grymt stressigt redan som det var.

Just nu håller jag på och laddar upp en sminkvideo, som jag lovade. Det kommer ta ett tag för den är rätt lång.

Såhär såg i alla fall min kväll ut igår (utan att avslöja för mycket)

Först skulle jag, Emilia, Sara och Roya käka middag i Kista. Det var smidigast så, eftersom Emilia jobbar där. Som vanligt lyckades vi inte sitta och ha en normal konversation utan att kolla på klockan. Det var egentligen den med kaotiska middagen jag varit med om på väldigt länge. Jag hade sagt åt Emilia att gå till Gina eller vad som helst och köpa ett nytt linne till kvällen, om hon inte ville ha samma som hon hade haft under dagen. Så det skulle hon göra innan vi skulle käka, efter att hon hade jobbat klart. 20.00. Roya följde med henne och jag och Sara satt och tog kort så länge.. Hähä No lifers.




Fjoooortiispoooose. O M G !

När Emilia och Roya äntligen kom tillbaka käkade vi, snackade vi och sen drog vi. Bla bla bla..

Jag, Roya och Emilia åkte för att parta lite. När vi kom fram fårgade någon kille om vi ville med på efterfest. Arå vad fan, så blev det. Inträngda i en bil mitt i natten åkte vi vidare, och God kill me for saying this men jag hade faktiskt jävligt kul. Som alltid, som med alla dagar och kvällar och framför allt med vissa fester ångrar man en del. Därför tänker inte jag berätta om kvällen utan låter det stanna där i lägenheten.

Sorry guys, det hade varit schysst underhållning för er. Men jag säger bara en sak, det är inte det ni tror att det är. Inge sex, inge strul.. inte från min sida i alla fall, jag är ju pappas flicka  som aldrig gör något dumt  som jag sen ångrar  höhö.

Nej men jag vill inte snacka om kvällen bara för att, simple. Men det finns nog saker ni aldrig skulle förstå, trots att ni läser min blogg varje dag. Vissa saker är bara för.. *finner ingar ord*


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0