Stuumpan svarar: Tungboxas första gången



Hej! jag är 17 år och har aldrig kysst en kille. nästa helg vill jag göra det, hur ska jag göra!


Jag är ledsen men jag har faktiskt inget bra svar. Det enda jag kan säga är att du inte ska haka upp dej på åldern. Att alla har fått snurr på att man ska börja tungbrottas när man är 8 och bli av med oskulden när man är 10 är bara något sjukt jävla skitsnack och dom flesta ångrar sej när dom blir äldre för att dom inte tog vara på dom första gångerna.
Det är något speciellt med att göra saker första gången, oavsett vad det är.

Julhelgen kan ju dessutom bli lite svår, eftersom många sitter hemma och firar med familj och släkt ...

Jag burkar också tänka sådär varje helg - Ikväll ska jag hänga med en snygg kille hem.. Det brukar gå ganska bra, men jag har ju krogen att gömma mej bakom.

Jag vill ju egentligen föregå med gott exempel men tyvärr måste jag också vara ärlig. I dom flesta, men inte alla fall, är det lättast att ta dom stegen på fyllan.. Det är trist, men rätt sant.

Hur ofta går man runt på stan och bara hookar upp med folk? Typ aldrig.. en gång per år kanske... höhö.
Men när man är full... oj oj oj. Hur många gånger kan man inte komma på sej själv med att sitta i en randoms knä?
Bryr man sej? Nej
Bryr han sej? Nej

Alla blir så mysiga och kelsjuka på fyllan.

Jag tycker inte, som sagt, att du ska stressa, men jag kan ändå ge några tips på hur jag brukar göra.

Det första jag gör är att jag hittar ett offer som jag börjar glo på rätt ordentligt. Länge! Kollar man snabbt kan det tolkas som att man inte tittade alls. Kollar man länge kan det inte missuppfattas. Efter det får man läsa av hans reaktion. Om han går så långt ifrån en han kan, har man fått sitt svar. Perfekt, då slapp man slösa tid på honom. Då hittar man bara ett nytt offer.
Om han står kvar där han står, kollar bort eller kollar tillbaka kan det betyda precis vad som helst. Men då har han i alla fall upptäckt en.

Efter det får man använda sinna flörtskills.  Alla har sina egna tekniker, jag har dock inte hittat min än men ett säkert kort är ett stort leende. När jag vill charma en snubbe skrattar jag och ler extra mycket. Killar gillar glada och tjejer som inte är komplicerade. Ett leende får en på andra tankar. Mitt leende har fixat vinst varje gång jag har spelat, kan jag säga.
En annan grej att tänka på är att inte vara för lätt. Många killar gillar lite utmaningar. Dom vill typ känna att inte vem som helst kan få tjejen, om just han får henne betyder det ju att han är lite extra speciellt. Då växer den där alfa-hanegrejen som alla killar har i sej.
Men om man är för svår kommer han troligtvist att tröttna. Det blir rätt genomskinligt när man spelar svår och många killar ger upp då.
Försök hitta en kul balans där spelet blir jävligt sexigt istället för jobbigt. Det där krävs en jävla massa träning, speciellt eftersom alla killar har olika mycket tålamod. Man får helt enkelt försöka lära sej att läsa av olika reaktioner.

Mitt tredje tips är att verligen vara annorlunda. Vill man vara den som får uppmärksamheten, på ett positivt sätt, måste man sticka ut. Följ inte flocken , men trotsa den inte. Lägg dej mitt i. Då blir man en rolig och jävligt attraktiv person utan att vara för jobbig...

Bortsett från att rivalerna givetvis kommer hata en maxat.

Hoppas det hjälpte lite i alla fall...

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Anonym

åh tack! det var verkligen ett svar som jag behövde :)

2010-12-23 @ 11:34:29
Postat av: Anonym

Gud va bra svar! Jag e typ i samma situation o det där hjälpte verkligen:) haha du borde typ skriva en bok eller nåt:P!

2010-12-23 @ 13:24:48

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0