En dag på jobbet

Varje år får alla som jobbar på Donken en biobiljett i julklapp



I år fick jag tre

2 av biobiljetterna fick jag diag, dagen då vi säljer mest på hela året. Det var 10 minuter kvar på en timme när min chef kom ut och sa:

- Två biobiljetter till den som har sålt bäst den här timmen.

 

Jag hade segat mej hela dagen. Det var för mycket att göra för att man skulle orka springa hela tiden. Allt var kaos, varorna hade inte kommit och allt var slut. Det saknades mer än vad det fanns.

Jag spidade i alla fall upp galet när jag fick höra om tävlingen. Jag trodde inte att jag skulle vinna för jag hade suttit på kontoret med chefen i 20 minuter också. Efter 5 minuter kom chefen ut igen och sa att jag ledde, strax efer det hörde jag chefen och en skifledare säga till varandra:
- tja, det är ju inte så konstigt.

Jag spidade upp maxat och en timme senare kom min skiftledare och sa att jag hade vunnit  . På 10 minuter lyckades jag tydligen komma om.

Jobbet är tung, det är gott om svett och tårar så klart man blir stolt när man kan klappa sej själv på axeln och veta att man är en av dom snabbaste. Det där är nog en grej som bara folk som jobbar på Donken fattar.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0