Från en supergullig tjej

Det var en tjej som hade skrivit ett inlägg om mej. Yes, jag bara måse lägga upp det.




Sånt här uppskattar jag verkligen otroligt mycket. Jag tycker att det är jättekul när jag får glada kommentarer eller söta ord på msn från nöjda läsare. Jag är tyvärr lite dålig på att visa hur glad jag blir men vissa av er läsare ger mej verkligen ett stort leende på läpparna som varar resten av dagen. 

Ibland känns det verkligen som att den här bloggen är meningslös. Jag skriver och skriver och skriver. En del skriver jag för mej själv men resten då? Vem skriver jag det för? 
Jag får elaka kommentarer ibland, dom trycker jag mest bort. Men vad är vitsen med att skriva för männsikor som skriver elaka kommentarer och bokstavlig talat skrattar åt mej?

Ni som skriver snälla kommentarer, frågar saker och säger snälla saker på msn, det är er jag skriver för och det är tackvare er jag orkar trycka bort idioter. Det är tack vare er som jag klarar av att skratta åt dom som skrattar åt mej. Så mycket kan några ord från er göra för mej och det ska ni ha jävligt klart för er.


Tjejen som skrev det här inlägget hittar ni HÄR. När man är såhär gullig mot mej är det klart man får en länkning    Inget snack om saken.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0