Nya skor

Hej

Idag har jag varit ledig från jobbet hela dagen. Ändå har jag inte gjort ett skit. Det känns lite trist att slösa bort en hel dag när man snart kommer få nöja sej med att bara vara ledig ibland.

Det jag har lyckats åstadkomma idag är i alla fall ett inköp av skor. Börjar jag bli beroende av att köpa saker? Ärligt talat börjar den tanken komma upp i huvudet nu. Den senaste veckan har jag gjort av med flera hundra om dagen nästan varje dag. Men idag var det faktiskt ett måste.

 

När jag lånade Emilias skor i Spanien en kväll blev jag helt kär. Alla mina skor har skyhöga klackar och jag har börjat inse att jag kanske behöver ett par skor med liiite lägre klack i alla fall. Hennes var otroligt snygga och sköna, med låg klack som inte var för låg.

Dessutom var dom på rea nu. Jävligt svåra att hitta dock, men jag visste att det fanns ett par i Jakan. Jag tog mej dit, nästan säker på att dom skulle ha tagit slut och när jag precis skulle ge upp letandet hittade jag dom.

 

Nu har jag äntligen ett par skor med lägre klack




♣ Skor - Din sko - 299 kronor (ord. pris 449 kronor)


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0