Dagens outfit

Hej

Jag kom precis hem från stan. Idag har jag träffat Sara  Vi har typ inte träffats sen höstlovet så det var verkligen dags nu. Vi var först och käkade på taco bar och snackade om allt som vi har missat och sen kollade vi runt lite i affärer. Eftersom julklappar ska handlas in den här månaden kom jag inte hem med speciellt mycket. Novemberbudgeten håller inte för storshopping.
Apropå att handla julklappar så måste jag säga att jag blev jävligt förvånad över att Foki redan är färdig med sitt julshoppande. När jag läste det försvan precis allt intresse för den bruden från min sida.

Plötsligt blev hon så jävla tråkig i mina ögon. Vad gör kvinnan med sitt liv? Studerar Asina, tipsar om krims krams, går i skolan, köper grejer som hon aldrig använder och umgås med sin pojkvän... förlåt att jag säger det men det verkar bara så himla tråkigt. Men det är väl bra att hon trivs med det, antar jag.

Jag gillade hennes blogg i alla fall, fram tills nu.  Det blev för mycket puttinutt tillslut, egentligen var det bara en tidsfråga...

Nu tänkte jag lämna det och visa hur jag såg ut denna torsdag. Som vanligt försov jag mej i morse så det blev som det blev

 



♥ Leggings- Bik Bok
♥ Långt vitt linne- Gina tricot
♥ Klackar- ZOE
♥ Väst- H&M
♥ Armband- Gina tricot
♥ Väska- Belle
♥ Örhängen- Åhléns

Sen hade jag en rosa kofta över också, för jag tyckte att det blev lite för mycket svart och vitt. Jag tog dock inte kort på koftan men den finns under shoppingkategorin och säkert under outfitskategorin också. Den kommer i alla fall också från Gina.

Jag är rätt stolt över att jag pallade gå i dojorna hela dagen. Från halv 8 i morse till kvart över 7 nu ikväll gick jag i skyhöga klackar utan minsta lilla plattå och jag fick inte ont alls. Eller jo, inne på Kicks när jag stod still några minuter på samma ställe började det bränna lite i fötterna, men det gick över när jag satt på tuben på vägen hem. Jag rekommenderar verkligen skorna. Många frågar vart dom är köpta för att dom är så snygga och dessutom blir dom jävligt sköna när man har lärt sej gå i dom. Det krävs att man går med dom ungefär 2-3 gånger innan man börjar gilla dom, innan dess är det bara 100% pain.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Mr. X

Söt! :)

2009-11-26 @ 22:22:56
URL: http://-

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0