Svaren =)

Nu tar jag och svarar på era frågor =)

hur får du så många besökare ?
Svar:
Jag försöker att skriva om så intressanta saker som möjligt och även kommentera i andras bloggar. Däremot gör jag sällan näst intill aldrig så att jag skriver en kommentar till någon och frågar hur den mår, för den personen vet direkt att det enda jag vill ha är kommentarer och det är inte därför jag har en blogg! Den här kampen för att komma upp på Kenzas nivå är bara jävligt töntig. Driv en bra och rolig blogg istället för att kämpa satan ur er för att ha 300 kommentarer om dagen, det är inte värt det.

varför lottar du ut clip ons, ist för att använda dem själv ? :)
Svar:
Dels för att jag inte vill ha det själv för att jag hellre vill ha äkta hår, dels för att mitt hår växer rätt bra ändå och jag vill inte se ut som Paow och sen ytterligare en anledning är att jag tycker min blogg blir roligare med tävlingar. Det kommer komma många fler!

Har du tänkt läsa vidare efter gymnasiet? Isåfall vad?
Svar:
Ja jag planerar att plugga vidare efter gymnasiet. Jag vill bli polis så min väg går rakt mot polishögskolan efter gymnasiet, håll tummarna för mej för att jag kommer in =)

Hur länge har du bloggat?
Svar:
Jag har bloggat i lite mer än 2 år

Vad är ditt mål med bloggandet?
Svar:
Jag vet inte riktigt om jag har något direkt mål. Just nu inriktar jag mej på att finnas för människor. Jag vill berätta för människor som inte har det så bra av olika anledningar att dom inte är ensamma. Det gör jag genom att berätta min livshistoria och om hur jag har tagit mej igenom allt och sen fyller jag dessutom på med bra tips på hur man ökar sin självkänsla. Det har faktiskt blivit väldigt uppskattat.
Något annat mål kan jag väl inte säga att jag har, det är kul och jag älskar att kolla tillbaka och läsa om vad jag gjorde för 2 år sen.

Vad är det du räknar ned till? Det där med dagar till exempel: 45 dagar kvar...
Svar:
Jag räknar ner tills min älskade pojkvän kommer hem... inte långt kvar

Vart går ditt drömresemål?
Svar:
Oj vilken svår fråga. Jag älskar att resa och helst reser jag till varma länder. Jag skulle gärna vlja åka tull Västindien, Australien och Malaysia. Länder som dessa drömmer jag om

Hur gammal är du?
Svar:
Jag är 17 år

Om du vann en miljon, vad skulle du göra då?
Svar:
Gud vilken svår fråga. Jag skulle göra massvis! Spara en stor del, resa, shoppa, Köpa bil.. Lite sånt antar jag att jag skulle göra

Varför valde du att din blogg skulle heta stuumpan?:)
Svar:
Rätt trist hisotria faktiskt. Jag hette stuumpan på playahead. Men jag ångrar inte att jag döpte bloggen till det. Jag tycker personligen att det är så himla tråkigt med folk som döper sina bloggar till sitt för- och efternamn. Dessutom är jag lite mer anonym på det här sättet. Jag kan välja om jag vill berätta fullt ut om mej själc och använda alla mina personuppgifter, eller så kan jag kalla mej stuumpan och på så sätt berätta om mej själv utan att avslöja vem den riktiga peronen är. Observera att allt som står om mej här är 100% sant.
Nackdelen med att heta sitt för- och efternamn är att vem som helst bara genom dessa två uppgifter, kan ta reda på rubbet om den personen. Kanske inte så kul

Vart kan man hitta New yorker butikerna? Finns dom i stockholm?
Svar:
Ja! New Yorker är en sällsynt butik, men den finns faktiskt i Skärholmen! Jag tror att den finns i upplands väsby eller uppsala också, jag minns inte vilken av dom.
Och om du någongång åker till Estland så finns New Yorker där också ;)

vad är ditt favoritplagg
Svar:
Gaaah vad svårt!! Jag vet inte faktiskt. Alla snygga kläder är mina favoriter ;P

Vilka bloggar läser du? :)
Svar:
Jag läser jättemång bloggar, en bättre frågar skulle vara vilka jag inte läser tror jag.
Man skulle väl kunna sammanfatta min boggläsning såhär:
Häng Dessie och Paow
Kissie borde sluta blogga och kolla på hur världen ser ut egentligen
Kenza är så jävla ute, och det är totalt ointressant att veta hur ofta hon är ute och dansar på lillördagen
Skrota alla jävla fjortisbloggar, dom är bara äckliga
Blondinbella och Stina-lee har jag varit inne på 1 gång tror jag
Resten- NI ÄGER STENHÅRT!

Har du någonsin varit otrogen?
Svar:
Jag har aldrig varit otrogen

Hur kändes det att göra abrt? puuss
Svar:
Antar att det ska stå "abort". Den kändes förjävligt, och det blev ännu värre när jag såg att vissa tjejer lyckades somna. Sen vaknade dom några timmar senare och gick hem.
Själv hade jag det enormt jobbigt och spydde och grejer när jag gjorde abort. Det gjorde så jävla ont hela tiden och hur mycket tabletter och andra smärtstillande hjälpte det inte. Allt tog 6 timmar och det var 6 timmar av grymma smärtor. Det vil jag aldrig göra om!


Har du någon favorit stad? :)

Svar: Njaee det har jag väl inte, men Stockholm är riktigt fint på sommaren! 


vad tkr du om min blogg? :)

Svar: Fin header och fin design! Det är vad jag tycker! Själva bloggen i sin hel het är bra men lite som alla andra, skaffa någon helt egen stil på bloggen så kommer den bli grym! ! ! 

Ditt bästa tips för att hålla ovälkommna pepplor (finnar) borta är..?
Svar:
Jag får aldrig finnar. Men håll dej ren och käka inte så mycket scoklad så ska du se att det bir bra =)

Din favoritdryck är?
Svar:
Cola, mjölk, vatten, cider, smirnoff ice, xide, och en välblandad grogg =D

Vart går gränsen för otrohet för dig? 
Svar:
Allt man gör med någon annan som man inte kan berätta för sin partner (med vissa undantag) för att man vet att han/ kommer bli sur, är otrohet för mej. Fast det beror hur förhållandet ser ut. I mitt och Carres förhållande kan jag berätta allt så där stämmer det. Jag kan ta ett snabbt exempel. Att jag har kramat någon kan jag berätta för Carre för han skulle inte bli sur, alltså inte otrohet.
Har jag strulat med någon kan jag inte berätta det för då vet jag att Carre skulle lacka satan och säkert göra slut, alltså är det orohet. Nu skulle jag i och försej berätta ändå för jag skulle aldrig kunna leva med att jag har gjort så mot honom. Men det var en hypotes.

Vad lyssnar du på för musik?
Svar:
ALLT! allt utom metal, jazz, gammaldags blues och riktigt hård hårdrock. Ni fattar, jag lyssnar på det senaste och lite till. Jag har gott om musik här hemma så jag väljer glatt efter humör

Favorit artist?
Svar:
Kan inte säga att jag har en speciell, jag gillar flera. Men min stora idol sen jag var liten har alltid varit Björn Rosenström.


plattar du ditt hår & i så fall vilken plattång använder du då ?

Svar: Jag plattar mitt hår minst en gång i veckan men försöker att platta så sällan som möjligt. Jag använder en plattång från babyliss (wet and dry)

Det var det.
Och helvete vilka jobbiga frågor vissa av er ställde, helt omöjliga att svara på =P

Kramar

 


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0